Povezane vesti
Ružić: Podržaću studentsku listu
Glas Zaječara pre 6 sati
Podržaću studentsku listu na izborima, ali ne očekujem da će iko biti odmah u poziciji da proglasi pobedu, izjavio je u intervjuu za FoNet Branko Ružić, bivši poslanik koga je Socijalistička partija Srbije (SPS) izbacila iz članstva. "Mislim da će prvi pravi izbori uslediti tek iduće godine, jer ko god da pobedi i bude u poziciji da formira buduću vladu, ta vlada neće dugo trajati. Ne sme se zaboraviti da će u međuvremenu biti održani i predsednički izbori", kaže… »
Vranje news pre 4 sati
Vranje - "Podržaću studentsku listu na izborima, ali ne očekujem da će iko biti odmah u poziciji da proglasi pobedu", izjavio je u intervjuu za FoNet Branko Ružić, bivši poslanik koga je Socijalistička partija Srbije (SPS) izbacila iz članstva. "Mislim da će prvi pravi izbori uslediti tek iduće godine, jer ko god da pobedi i bude u poziciji da formira buduću vladu, ta vlada neće dugo trajati. Ne sme se zaboraviti da će u međuvremenu biti održani i predsednički… »
Ružić: Podržaću Studentsku listu
Radio 021 pre 5 sati
"Mislim da će prvi pravi izbori uslediti tek iduće godine, jer ko god da pobedi i bude u poziciji da formira buduću vladu, ta vlada neće dugo trajati. Ne sme se zaboraviti da će u međuvremenu biti održani i predsednički izbori", kaže Ružić u razgovoru za novu epizodu serijala "Kvaka 23". Na pitanje za koga će glasati, najpre je podsetio na svoju raniju izjavu da više nikada neće glasati za Aleksandra Vučića. "Vi me pitate da li ću podržati Studentsku listu. Ako ne… »
Branko Ružić: Podržaću studentsku listu
Nova pre 6 sati
„Mislim da će prvi pravi izbori uslediti tek iduće godine, jer ko god da pobedi i bude u poziciji da formira buduću vladu, ta vlada neće dugo trajati. Ne sme se zaboraviti da će u međuvremenu biti održani i predsednički izbori”, kaže Ružić u razgovoru za novu epizodu serijala „Kvaka 23”. Na pitanje za koga će glasati, najpre je podsetio na svoju raniju izjavu da više nikada neće glasati za Aleksandra Vučića. „Vi me pitate da li ću podržati Studentsku listu. Ako ne… »
Ružić: Podržaću Studentsku listu, 25. oktobar biće kraj ili početak kraja Vučićeve vlasti
Insajder pre 6 sati
Branko Ružić. Foto: Srđan Ilić „Mislim da će prvi pravi izbori uslediti tek iduće godine, jer ko god da pobedi i bude u poziciji da formira buduću vladu, ta vlada neće dugo trajati. Ne sme se zaboraviti da će u međuvremenu biti održani i predsednički izbori”, kaže Ružić u razgovoru za novu epizodu serijala „Kvaka 23”. Na pitanje za koga će glasati, najpre je podsetio na svoju raniju izjavu da više nikada neće glasati za Aleksandra Vučića. „Vi me pitate da li ću… »
N1 Info pre 6 sati
Podržaću studentsku listu na izborima, ali ne očekujem da će iko biti odmah u poziciji da proglasi pobedu, izjavio je u intervjuu za FoNet Branko Ružić, bivši poslanik koga je Socijalistička partija Srbije (SPS) izbacila iz članstva. "Mislim da će prvi pravi izbori uslediti tek iduće godine, jer ko god da pobedi i bude u poziciji da formira buduću vladu, ta vlada neće dugo trajati. Ne sme se zaboraviti da će u međuvremenu biti održani i predsednički izbori", kaže… »
Ružić: Izbori će biti kraj, ili početak kraja vladavine Aleksandra Vučića
Danas pre 6 sati
Podržaću studentsku listu na izborima, ali ne očekujem da će iko biti odmah u poziciji da proglasi pobedu, izjavio je u intervjuu za FoNet Branko Ružić, bivši poslanik koga je Socijalistička partija Srbije (SPS) izbacila iz članstva. „Mislim da će prvi pravi izbori uslediti tek iduće godine, jer ko god da pobedi i bude u poziciji da formira buduću vladu, ta vlada neće dugo trajati. Ne sme se zaboraviti da će u međuvremenu biti održani i predsednički izbori”, kaže… »
Vesti dana »
Zahlađenje u Srbiji, temperature od 14 do 19 stepeni: Todorović otkriva kada se vraćaju sunce i toplije vreme
NIN pre 5 satijoš 34 povezane
Njujork tajms: SAD ponudile Rusiji tri ekonomska podsticaja za delimično primirje
Politika pre 43 minutajoš 78 povezanih
Studenti će se žaliti Upravnom sudu na RIK-ovo odbijanje njihovih prigovora na probleme glasanja u dijaspori
Radio 021 pre 8 satijoš 10 povezanih
VIDEO Hapšenje tokom skupa podrške Vučiću u Zrenjaninu: Policija privela dvojicu članova PUF-a
Nova pre 2 satajoš 21 povezana