Povezane vesti
Naša pevačica prošla kroz pakao zbog silikona: "Grudi su se punile gnojem, došlo je do infekcije"
Nova pre 5 sati
Pevačica Jelena Kostov takođe je prošla kroz pakao zbog silikona koje je uradila poput svojih koleginica. Jeleni je pukao silikon u grudima i tada joj je zdravlje bilo narušeno, zbog čega je usledila hitna operacija. Posle toga, ona je istakla da više nikada ne bi otišla kod hirurga kako bi povećala svoje obline. "Primetila sam promene na grudima i otišla sam kod doktora koji mi je nakon detaljnog pregleda rekao da mi je pukao silikon. Ja jesam i ranije uočila da… »
"Grudi su se punile gnojem": Naša pevačica o agoniji nakon ugradnje silikona, korekcija je papreno koštala
Mondo pre 2 sata
Pevačica Jelena Kostov takođe je prošla kroz pakao zbog silikona koje je uradila poput svojih koleginica. Jeleni je pukao silikon u grudima i tada joj je zdravlje bilo narušeno, zbog čega je usledila hitna operacija. Posle toga, ona je istakla da više nikada ne bi otišla kod hirurga kako bi povećala svoje obline. "Primetila sam promene na grudima i otišla sam kod doktora koji mi je nakon detaljnog pregleda rekao da mi je pukao silikon. Ja jesam i ranije uočila da… »
"Grudi su mi se punile gnojem" Pevačica prošla kroz pakao nakon estetske operacije: "Pukao mi je implant, nastupila je…
Blic pre 6 sati
Operacija i zamenjeni implantati nisu bili uzrok problema, već je njen organizam slabo reagovao na nove silikone. Jelena Kostov prošla je kroz pravu agoniju kada joj je pukao estetski implantat u grudima, a zbog komplikacija koje su usledile danima je trpela visoku temperaturu i teške bolove. Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Jelena Kostov, otvoreno je govorila o dramatičnom periodu kroz koji je svojevremeno prošla kada joj je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do kraja sedmice: U utorak sneg u ovim delovima Srbije
Euronews pre 4 satijoš 34 povezane
Tramp: Energetsko primirje između Rusije i Ukrajine stupa na snagu odmah, obe strane su se saglasile
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 78 povezanih
Napadnut aerodrom u Rijadu: "Projektil nepoznatog porekla pogodio Terminal 4 i izazvao požar"
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 56 povezanih
Studentska lista optužila RIK i ministarstva za opstrukciju glasanja dijaspore, najavila žalbu Upravnom sudu
Insajder pre 5 satijoš 10 povezanih
ANEM: Policije sprečila ekipu KTV da izveštava sa SNS skupa u Zrenjaninu
Serbian News Media pre 2 satajoš 21 povezana