Povezane vesti
"Vučićeva pobeda se oseća u vazduhu" Dodik podržao listu "Ujedinjena Srbija - Aleksandar Vučić"
Blic pre 3 sata
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik javno je podržao listu "Ujedinjena Srbija - Aleksandar Vučić", ističući da su politička stabilnost, razvoj i nacionalno jedinstvo jedini ispravan put za srpski narod sa obe strane Drine. Milorad Dodik je napisao nakon susreta sa Vučićem: "Vidim da mu prija da svojom škodom krstari Srbijom i razgovara s ljudima - i znam da pobeda nije pitanje. Ona se oseća. I on je oseća." Naglašavajući da za Republiku Srpsku nema drugog izbora, Dodik… »
Dodik podržao Vučića pred izbore: „Pobeda nije pitanje, ona se oseća“
NIN pre 2 sata
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik javno je podržao listu "Ujedinjena Srbija - Aleksandar Vučić", ističući da su politička stabilnost, razvoj i nacionalno jedinstvo jedini ispravan put za srpski narod sa obe strane Drine. Milorad Dodik je napisao nakon susreta sa Vučićem: "Vidim da mu prija da svojom škodom krstari Srbijom i razgovara s ljudima - i znam da pobeda nije pitanje. Ona se oseća. I on je oseća." Naglašavajući da za Republiku Srpsku nema drugog izbora, Dodik… »
"Ni on ni ja nismo predsednici, ali nalazimo se i kujemo planove" Vučić se sreo sa Dodikom: "Hvala za sve ove godine što smo…
Blic pre 3 sata
Dodik je poželeo Vučiću uspeh na predstojećim izborima i istakao važnost pobede njegove liste za stabilnost Srbije Obojica su naglasila da će njihova saradnja trajati i u budućnosti, bez obzira na trenutne pozicije Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić sastao se danas u Zrenjaninu sa predsednikom SNSD-a Miloradom Dodikom, i tom prilikom mu zahvalio što su se prethodnih godina zajedno borili za Srbiju i Republiku Srpsku. Vučić je, u… »
Vučić sa Dodikom: Hvala za sve ove godine što smo se borili za Srbiju i Srpsku
Telegraf pre 3 sata
Vučić je, u video objavi na Instagramu, naveo da se Dodik i on i dalje sastaju i prave planove, iako se obojica ne nalaze na nekoj od državnih funkcija. "Hoću da kažem jedno veliko hvala za sve ove godine što smo zajedno radili, što smo se borili za Srbiju i Srpsku, i čestitam mu još jednom na velikoj pobedi u Republici Srpskoj. Zanimljivo je, ni on ni ja nismo ni predsednici niti bilo šta sada, ali kao što vidite, i dalje se nalazimo i kujemo planove", naveo je… »
NIN pre 3 sata
Vučić je, u video objavi na Instagramu, naveo da se Dodik i on i dalje sastaju i prave planove, iako se obojica ne nalaze na nekoj od državnih funkcija. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) "Hoću da kažem jedno veliko hvala za sve ove godine što smo zajedno radili, što smo se borili za Srbiju i Srpsku, i čestitam mu još jednom na velikoj pobedi u Republici Srpskoj. Zanimljivo je, ni on ni ja nismo ni predsednici niti bilo šta sada, ali kao što… »
(Video) „Kujemo planove iako više nismo predsednici“ Vučić se u Zrenjaninu sastao sa Dodikom, evo šta su poručili
Dnevnik pre 4 sati
Vučić je, u video objavi na Instagramu, naveo da se Dodik i on i dalje sastaju i prave planove, iako se obojica ne nalaze na nekoj od državnih funkcija. "Hoću da kažem jedno veliko hvala za sve ove godine što smo zajedno radili, što smo se borili za Srbiju i Srpsku, i čestitam mu još jednom na velikoj pobedi u Republici Srpskoj. Zanimljivo je, ni on ni ja nismo ni predsednici niti bilo šta sada, ali kao što vidite, i dalje se nalazimo i kujemo planove", naveo je… »
Euronews pre 4 sati
Vesti dana »
Zahlađenje u Srbiji, temperature od 14 do 19 stepeni: Todorović otkriva kada se vraćaju sunce i toplije vreme
NIN pre 5 satijoš 34 povezane
Medvedev reagovao na Trampov poziv na smenu Zelenskog, pa poručio: "Saberite se"
Blic pre 1 satjoš 78 povezanih
U napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Hutski mediji: Saudijci napali aerodrom u Sani
RTS pre 31 minutajoš 57 povezanih
Studentska lista optužila RIK i ministarstva za opstrukciju glasanja dijaspore, najavila žalbu Upravnom sudu
Insajder pre 5 satijoš 10 povezanih
ANEM: Policija silom sprečavala ekipu KTV-a da izveštava sa skupa naprednjaka
Zrenjaninski pre 47 minutajoš 21 povezana