Povezane vesti
Završen 53. FEST; nagrada „Milutin Čolić" Lordanu Zafranoviću
RTS pre 30 minuta
U Evropskom takmičarskom programu najbolji film je švedski Tihi pčelar, a u Svetskom španski Crveni hangar, koji je nagrađen i za najbolji debitantski film, zajedno sa čileanskim Lutajućim stenama. Priznanja za režiju i scenario pripala su filmovima Žuta slova, Kako se razvesti tokom rata, Filipinka i Učitelj, dok je posebno priznanje dobio Narciso. FEST je i ove godine okupio filmska ostvarenja iz različitih zemalja. „Naravno da sam filmovima jako zadovoljan. Ne… »
Završen 53. FEST: Dodeljene nagrade najboljim ostvarenjima
B92 pre 2 sata
Na zatvaranju 53. FEST-a prikazan je film "Razum i osećajnost" rediteljke Džordžije Oukli, a na svečanosti u Sava centru pročitana je odluka članova žirija selekcije Svetski takmičarski program, koji su jednoglasno proglasili najboljim filmom španski "Crveni hangar" Huana Pabla Salata. U žiriju su bili Sali Saliji Salini, Martin Milinković i Saša Radojević, koji je pročitao odluku u kojoj se ističe da "crno-bela fotografija i kontrolisano korišćenje prostora… »
FEST završen dodelom nagrada filmovima „Crveni hangar“, „Tihi pčelar“ i „Drži se za mene“ (FOTO)
ATA Stars pre 2 sata
53. Međunarodni filmski festival FEST proglasio je večeras dobitnike nagrade „Beogradski pobednik“ u 12 kategorija, među kojima je najbolji svetski film „Crveni hangar“, najbolji evropski „Tihi pčelar“ i regionalni „Drži se za mene“. Na zatvaranju 53. FEST-a prikazan je film „Razum i osećajnost“ rediteljke Džordžije Oukli, a na svečanosti u Sava centru pročitana je odluka članova žirija selekcije Svetski takmičarski program, koji su jednoglasno proglasili najboljim… »
Završen 53. FEST Najbolji filmovi "Crveni hangar", "Tihi pčelar" i "Drži se za mene"
Blic pre 2 sata
Najbolji evropski film je švedski 'Tihi pčelar', dok je regionalni pobednik grčko-kiparski 'Drži se za mene'. Međunarodni filmski festival FEST proglasio je večeras dobitnike nagrade "Beogradski pobednik" u 12 kategorija, među kojima je najbolji svetski film "Crveni hangar", najbolji evropski "Tihi pčelar" i regionalni "Drži se za mene". Na zatvaranju 53. FEST-a prikazan je film "Razum i osećajnost" rediteljke Džordžije Oukli, a na svečanosti u Sava centru… »
Završen 53. FEST: Proglašeni dobitnici nagrade "Beogradski pobednik" u 12 kategorija
Newsmax Balkans pre 2 sata
Na zatvaranju 53. FEST prikazan je film "Razum i osećajnost" rediteljke Džordžije Oukli, a na svečanosti u Sava centru pročitana je odluka članova žirija selekcije Svetski takmičarski program, koji su jednoglasno proglasili najboljim filmom španski "Crveni hangar" Huana Pabla Salata. U žiriju su bili Sali Saliji Salini, Martin Milinković i Saša Radojević, koji je pročitao odluku u kojoj se ističe da "crno-bela fotografija i kontrolisano korišćenje prostora… »
Završen FEST: nagrade za filmove Crveni hangar, Tihi pčelar i Drži se za mene
Politika pre 2 sata
Međunarodni filmski festival FEST proglasio je večeras dobitnike nagrade „Beogradski pobednikˮ u 12 kategorija, među kojima je najbolji svetski film „Crveni hangarˮ, najbolji evropski „Tihi pčelarˮ i regionalni „Drži se za meneˮ. Na zatvaranju 53. FEST-a prikazan je film „Razum i osećajnostˮ rediteljke Džordžije Oukli, a na svečanosti u Sava centru pročitana je odluka članova žirija selekcije Svetski takmičarski program, koji su jednoglasno proglasili najboljim… »
FEST završen nagradama filmovima "Crveni hangar", "Tihi pčelar" i "Drži se za mene"
Euronews pre 2 sata
Na zatvaranju 53. FEST-a prikazan je film "Razum i osećajnost“ rediteljke Džordžije Oukli, a na svečanosti u Sava centru pročitana je odluka članova žirija selekcije Svetski takmičarski program, koji su jednoglasno proglasili najboljim filmom španski "Crveni hangar" Huana Pabla Salata. U žiriju su bili Sali Saliji Salini, Martin Milinković i Saša Radojević, koji je pročitao odluku u kojoj se ističe da "crno-bela fotografija i kontrolisano korišćenje prostora… »
FEST završen: Nagrade za „Crveni hangar“, „Tihi pčelar“, „Drži se za mene“, Lordana Zafranovića
Telegraf pre 3 sata
Na zatvaranju 53. FEST-a prikazan je film "Razum i osećajnost“ rediteljke Džordžije Oukli, a na svečanosti u Sava centru pročitana je odluka članova žirija selekcije Svetski takmičarski program, koji su jednoglasno proglasili najboljim filmom španski "Crveni hangar" Huana Pabla Salata. U žiriju su bili Sali Saliji Salini, Martin Milinković i Saša Radojević, koji je pročitao odluku u kojoj se ističe da "crno-bela fotografija i kontrolisano korišćenje prostora… »
FEST završen nagradama filmovima "Crveni hangar", "Tihi pčelar" i "Drži se za mene"
Sputnik pre 3 sata
Vesti dana »
"Vođete nas u propast, ovo je: Protivzakonito!" Pobuna u Americi zbog dogovora Trampa i Putina: Krupna odluka razbesnela senatore
Blic pre 50 minutajoš 114 povezane
ANEM ALARM: Kordonom interventne policije na ekipu KTV iz Zrenjanina
Šabačke novosti pre 3 satajoš 23 povezane
Studenti u blokadi: Žalba Upravnom sudu zato što je RIK odbacio prigovore oko glasanja u inostranstvu
Nedeljnik pre 14 satijoš 10 povezanih
Aerodrom u Rijadu ostaje zatvoren zbog novih pretnji Huta: Jemen traži reakciju, Tramp ne isključuje intervenciju SAD
N1 Info pre 2 satajoš 63 povezane