Povezane vesti
Konuzin: EU će tražiti od Srbije priznavanje „nezavisnog Kosova“
Pravda 02.01.2016
Aleksandar Konuzin (foto Jutjub) „Da, uveren sam da će EU tražiti od Srbije da prizna nezavisno Kosovo. Drugo je pitanje na koji način će sve to biti izvedeno, možda neće biti direktno. Ali, pritisak će svakako rasti. Čini mi se da se može… »
Konuzin: Srbi, čuvajte se EU
Vesti online 02.01.2016
Bivši ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Konuzin uveren je da će EU tražiti od Srbije da prizna nezavisno Kosovo i da će EU u određenoj formi Srbiji ipak nametnuti takvu formulaciju koja će omogućiti da se njen stav interpretira kao faktičko… »
Konuzin: EU će tražiti da priznate Kosovo
Mondo 02.01.2016
Bivši ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin izjavio je da je uveren da će EU tražiti od Srbije da prizna nezavisno Kosovo. Foto: screenshot/YouTube " Da, uveren sam da će EU tražiti od Srbije da prizna nezavisno Kosovo. Drugo je pitanje na… »
Vesti dana »
Popović: Dok vlast osuđuje 15-minutne blokade, dva autoputa blokirana satima zbog snega
Novi magazin pre 1 satjoš 137 povezanih
Ješić nakon izlaska: Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
Premijer Srbije izjavio saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme: Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije! Izgubili smo iskrenog prijatelja
Kurir pre 47 minutajoš 99 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 11 satijoš 43 povezane