Povezane vesti
Konuzin: EU će tražiti od Srbije priznavanje „nezavisnog Kosova“
Pravda 02.01.2016
Aleksandar Konuzin (foto Jutjub) „Da, uveren sam da će EU tražiti od Srbije da prizna nezavisno Kosovo. Drugo je pitanje na koji način će sve to biti izvedeno, možda neće biti direktno. Ali, pritisak će svakako rasti. Čini mi se da se može… »
Konuzin: Srbi, čuvajte se EU
Vesti online 02.01.2016
Bivši ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Konuzin uveren je da će EU tražiti od Srbije da prizna nezavisno Kosovo i da će EU u određenoj formi Srbiji ipak nametnuti takvu formulaciju koja će omogućiti da se njen stav interpretira kao faktičko… »
Konuzin: EU će tražiti da priznate Kosovo
Mondo 02.01.2016
Bivši ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin izjavio je da je uveren da će EU tražiti od Srbije da prizna nezavisno Kosovo. Foto: screenshot/YouTube " Da, uveren sam da će EU tražiti od Srbije da prizna nezavisno Kosovo. Drugo je pitanje na… »
Vesti dana »
Stigli zvanični rezultati: Zoran Milanović ostaje predsednik Hrvatske
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
Prva izjava Aleksandre Prijović o trudnoći: Oglasila se za "Blic" i prokomentarisala srećne vesti
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
"Jokić najbolji centar protiv kog sam igrao - ima brojke kao na igrici"
B92 pre 41 minutajoš 4 povezane
Teheran objavio važne vesti! Iranac zatočen u Italiji se konačno vraća u domovinu!
Kurir pre 29 minutajoš 1 povezana
Ekskluzivni snimak: Anđelo Ranković polomio telefon Aniti Stanojlović - Psuje i divlja: "Nemoj, smiri se"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana