Повезане вести

Новакови утисци после "пробијања леда"

Новакови утисци после "пробијања леда"

Вести онлине 04.01.2016
После заслуженог одмора, најбољи тенисер планете Новак Ђоковић одиграо је први меч у 2016. години на старту турнира у Дохи. Наш ас није имао проблема са Дастином Брауном. За само 52 минута, Србин је "почистио" са терена… »
Новак рутински до победе у првом мечу у 2016.

Новак рутински до победе у првом мечу у 2016.

Вести онлине 04.01.2016
Најбољи тенисер данашњице Новак Ђоковић лако је пребродио прву препреку на турниру у Дохи. Наш ас је за само 52 минута победио Немца Дастина Брауна - 6:2, 6:2. Србин није имао тежак посао против атрактивног Немца, јамајчанског… »
Ђоковић за 51 минут завршио посао са Брауном: Лоптице, недостајала си ми

Ђоковић за 51 минут завршио посао са Брауном: Лоптице, недостајала си ми

Вечерње новости 04.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић успешно је започео 2016. годину, пошто је данас на старту турнира у Дохи савладао Немца Дастина Брауна 6:2, 6:2. ЛОПТИЦЕ, недостајала си ми! У речима које је Новак Ђоковић написао на камери… »
Дјоковић победом почео 2016. годину

Дјоковић победом почео 2016. годину

Бета 04.01.2016
Српски тенисер Новак Дјоковић победом је почео 2016. годину, пошто је данас победио Дастина Брауна у првом колу турнира у Дохи. Дјоковић је лако и убедљиво савладао немачког тенисера са 2:0 у сетовима (6:2, 6:2), за 52 минута… »
Ђоковић на старту 2016. године лако против Брауна

Ђоковић на старту 2016. године лако против Брауна

Политика 04.01.2016
ДОХА – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић успешно је започео 2016. годину, пошто је данас на старту турнира у Дохи савладао Немца Дастина Брауна 6:2, 6:2. До победе у порвом међусобном дуелу са 118. играчем света, Ђоковић је… »
Новак победом започео годину!

Новак победом започео годину!

Спортске.нет 04.01.2016
Где је стао у 2015, најбољи тенисер света наставио је и на почетку нове, 2016. године. Српски тенисер Новак Ђоковић победом је почео 2016. годину, пошто је данас победио Дастина Брауна у првом колу турнира у Дохи. Ђоковић је… »
АТП ДОХА: Ђоковићу довољан 51 минут за победу на старту сезоне

АТП ДОХА: Ђоковићу довољан 51 минут за победу на старту сезоне

Хот спорт 04.01.2016
У дану када је проглашен за спортску личност године у избору ‘Еуроспорта’, победивши тако у конкуренцији Леа Месија, Стефа Карија и Усаина Болта, Ђоковић је остварио и прву победу у 2016. години. Он је у првом колу турнира у Дохи… »
Српске Заставе И Порука Нолета: Недостајало ми је ово!

Српске Заставе И Порука Нолета: Недостајало ми је ово!

Спортал блиц 04.01.2016
Новак Ђоковић је после паузе тениску сезону почео победом над Дастином Брауном у Дохи са 6:2, 6:2, након чега је показао колико му је недостајала најдража игра. Фото: Еуроспорт - Блиц онлине / сцреенсхот Порука на камери Он је… »
Ђоковић 1-0!

Ђоковић 1-0!

Мондо 04.01.2016
После 82-6 у 2015, најбољи тенисер света почео нову сезону убедљивом победом на турниру Катар опен. Новак Ђоковић лако је, за само 52 минута, прескочио прву препреку на турниру АТП 250 серије у Дохи, који се игра за наградни… »
Ноле Експрес: Ђоковић протутњао поред Брауна на старту Дохе!

Ноле Експрес: Ђоковић протутњао поред Брауна на старту Дохе!

Спортал блиц 04.01.2016
Пауза је готова, Новак Ђоковић се вратио такмичарским наступима, и то на сјајан начин! У првом колу турнира у Дохи Дастина Брауна победио је са 6:2, 6:2. Фото: Реутерс Новак Ђоковић Од извештача Блица из Дохе, Јелене Медић… »
Ђоковић против квалификанта у Дохи

Ђоковић против квалификанта у Дохи

Пресс 04.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, играће са квалификантом у првом колу турнира у Дохи на старту нове сезоне, одлучено је жребом. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, играће са квалификантом у првом колу турнира у Дохи на… »
Новак о уласку Љубичића у Федереров штаб: Иван ме познаје, Роџер зна зашто га је запослио

Новак о уласку Љубичића у Федереров штаб: Иван ме познаје, Роџер зна зашто га је запослио

Вечерње новости 03.01.2016
Тек треба да видимо да ли ће сарадња да успе, а ја им желим све најбоље. Иван је сјајан човек, миран и сталожен – каже најбољи тенисер света. НОВАК Ђоковић, најбољи тенисер планете, у 2016. годину такмичарски ће закорачити на… »

Вести дана »