Povezane vesti
Ovim rečima je Ser Aleks pre 11 godina predstavio svog budućeg lidera!
Sportske.net 05.01.2016
Srpski fudbaler Nemanja Vidić na današnji dan, pre tačno 11 godina, 5. januara 2006. godine predstavljen je kao novi igrač Mančester junajteda. Nedavno smo pisali o tome da li je ovaj transfer najbolja kupovina Ser Aleksa Fergusona u poslednjoj… »
Mladenović: ''Belorusija je moja druga domovina!''
Sportske.net 05.01.2016
Srpski reprezentativac Filip Mladenović danas je i zvanično postao član nemačkog Kelna, ali godine provedene u beloruskom BATE Borisovu ostaće mu u najlepšem sećanju. Prelaskom iz Crvene zvezde u BATE Borisov, Filip Mladenović je svojevremeno… »
Junajted odao počast "srpskoj steni" (VIDEO)
Vesti online 05.01.2016
Klub sa "Old Traforda" rešio je da oda počast bivšem kapitenu Nemanji Vidiću, pa je na zvaničnom sajtu objavio spektakularan video o Srbinu. Na današnji dan, 5. januara 2006. godine u Mančesteru je odjeknula vest o dolasku mladog odbrambenog… »
Junajted Ne Zaboravlja: Na današnji dan Vidić postao član Mančestera /VIDEO/
Sportal blic 05.01.2016
Na današnji dan pre 10 godina, 5. januara 2006. godine, Nemanja Vidić predstavljen je kao novi igrač Mančester junajteda. Engleski klub je na svom sajtu objavio video-snimak koji je upravo posvećen ovom jubileju. Naš nekadašnji reprezentativac… »
Mladenović: Izazov; Keln: Snažno drži levu stranu
Mondo 05.01.2016
Filip Mladenović i Keln zadovoljni transferom i završenim poslom. Foto: Guliver/Getty images/gULIVERCharles McQuillan Srpski fudbaler Filip Mladenović postao je novi igrač Kelna, sa kojim je potpisao ugovor na četiri i po godine, saopštio nemački… »
NOVI SRBIN U BUNDES LIGI: Sjajna levica među ‘Jarčevima’
Hot sport 05.01.2016
Filip Mladenović, bivši levi bek Crvene zvezde i učesnik lige šampiona u dresu BATE Borisova, novi je član Kelna. #effzeh holt Filip #Mladenovic: https://t.co/H7nK4LkYJZ pic.twitter.com/ggYNEiHMSj — 1. FC Köln (@fckoeln) January 5, 2016 – Mi smo… »
ZVANIČNO - 'Jarčevi' uzeli još jednog Srbina!
Sportske.net 05.01.2016
Bivši fudbaler čačanskog Borca i Crvene zvezde Filip Mladenović karijeru nastavlja u nemačkom Kelnu koji je prihvatio uslove BATE Borisova i isplatio obeštećenje za odličnog levog beka. Srpski internacionalac Filip Mladenović (24) karijeru će… »
Mladenović novi član Kelna
Večernje novosti 05.01.2016
Doskorašnji igrač BATE Borisova je prešao u redove nemačkog kluba za 1.5 miliona evra. Bundesliga je za mene veliki izazov - rekao je Filip za klupski sajt. Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Mladenović prešao je u nemački Keln, objavljeno je na… »
Mladenović stigao među "jarčeve"
Mondo 05.01.2016
Bivši fudbaler Crvene zvezde postao novi član Kelna, posle sjajne dve sezone u dresu BATE Borisova. Foto: Privatna arhiva Filipa Maldenovića Filip Mladenović novi je fudbaler Kelna! BATE Borisov, dosadašnji klub srpskog fudbalera, i predstavnik… »
Završeno: Mladenović u Bundesligi, obeštećenje 1.500.000 evra!
Mozzart sport 05.01.2016
"Bundesliga je veliki izazov za mene, srećan sam što sam stigao u Keln. O klubu sam mnogo toga čuo u svojoj domovini i zasta se radujem što ću upoznati novu ekipu, grad i klub", rekao je novi levi bek nemačkog kluba. Srpski defanzivac Filip… »
Vesti dana »
Blokada suda u Novom Sadu, treći dan: Guranje ispred ulaza sa policijom, sudija u raspravi sa okupljenima (FOTO, VIDEO)
Danas pre 18 minutajoš 177 povezanih
Vučić: Zahvalnost Ficu i Slovačkoj na podršci i poštovanju Srbije
IndeksOnline pre 29 minutajoš 38 povezanih
Kijev tvrdi da je Moskva ispalila balističku raketu, Kremlj bez komentara
BBC News pre 17 minutajoš 34 povezane
Ovo je kuća u kojoj se krio Alija! Na fotografijama vidi se njena unutrašnjost, kao i krevet na kom je spavao
Telegraf pre 46 minutajoš 83 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 53 minutajoš 27 povezanih