Povezane vesti
Muftija Jusufspahić: Nije Turska sama oborila ruski Suhoj!
Pravda 05.01.2016
BEOGRAD – Muftija Muhamed Jusufspahić, novonaimenovani ambasador Beograda u Saudijskoj Arabiji misli da Turska nije sama odlučila da obori ruski borbeni avion iznad Sirije. “Mislim da nije. Turska je članica NATO-a. Ne znam odakle stižu ta naređenja.… »
"Turska nije sama odlučila da obori ruski avion"
Vesti online 05.01.2016
Novonimenovani ambasador Srbije u Saudijskoj Arabiji, muftija Muhamed Jusufspahić smatra da Turska nije sama odlučila da obori ruski borbeni avion Su-24 iznad Sirije. - Mislim da nije. Turska je članica NATO. Ne znam odakle stižu ta naređenja. Stvari su… »
Turska nije sama odlučila da obori ruski avion
Akter 05.01.2016
Muftija Muhamed Jusufspahić, novonaimenovani ambasador Beograda u Saudijskoj Arabiji misli da Turska nije sama odlučila da obori ruski borbeni avion iznad Sirije. " Mislim da nije. Turska je članica NATO-a. Ne znam odakle stižu ta naređenja. Stvari su… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 28. januar: Oblačno, ponegde prolazna kiša
Beta pre 24 minutajoš 1 povezana
Verbić o skupu „Znanje je moć“: Da nije bilo govora rektora Đokića, ja bih rekao da je ovo bila priredba
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
To je to, upravo stigla potvrda iz Ukrajine! Oglasio se šef diplomatije: "Zelenski je spreman!"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(Foto, video) Ušao u suprotan smer, udario audi, pa tojotu, pa se i bmw zakucao u njih! Totalni haos kod Subotice, auto zgužvan kao limenka: Poznato kako je došlo do nesreće
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Drama u Hjustonu: Avion NASA sleteo "na stomak", sevnuo plamen (video)
Kurir pre 33 minutajoš 1 povezana