Повезане вести

КИРБИ У ЧУДУ: Зашто неки мисле да рушим Владу Србије?

КИРБИ У ЧУДУ: Зашто неки мисле да рушим Владу Србије?

Правда 05.01.2016
БЕОГРАД – Амбасадор САД у Београду Мајкл Кирби истакао је да му није јасно због чега неко мисли да он покушава да сруши Владу Србије. „Уживао сам у нешто више од три године овде. Идуће године ћу први пут после дуго времена… »
Кирби: Није ми јасно зашто тврде да рушим власт у Србији

Кирби: Није ми јасно зашто тврде да рушим власт у Србији

Слободна Европа 05.01.2016
Одлазећи амерички амбасадор у Србији Мајкл Кирби рекао је данас да је имао добру сарадњу са Владом Србије и да му није јасно како су настале гласине да жели да "збаци" ову или неку потенцијално другу власт у Србији. Кирби је за… »
Кирби: Није ми јасно зашто тврде да рушим власт

Кирби: Није ми јасно зашто тврде да рушим власт

РТВ 05.01.2016
БЕОГРАД - Одлазећи амерички амбасадор у Србији Мајкл Кирби рекао је данас да је имао добру сарадњу са Владом Србије и да му није јасно како су настале гласине да жели да "збаци" ову или неку потенцијално другу власт у Србији… »
САД добро сарађују са Владом Србије

САД добро сарађују са Владом Србије

Актер 05.01.2016
Амерички амбасадор у Београду Мајкл Кирби изјавио је данас да добро сарађује са Владом Србије те да не разуме зашто неки људи мисле да он покушава да је сруши. Амерички амбасадор у Београду Мајкл Кирби, који ће у 2016. години… »
Кирби: Србија не мора у НАТО да би ушла у ЕУ

Кирби: Србија не мора у НАТО да би ушла у ЕУ

Н1 Инфо 05.01.2016
Одлазећи амерички амбасадор у Србији Мајкл Кирби рекао је да је имао добру сарадњу са Владом Србије и да му није јасно како су настале гласине да жели да "збаци" ову или неку потенцијално другу власт у Србији. Кирби је за Б92… »

Вести дана »