Povezane vesti
KIRBI U ČUDU: Zašto neki misle da rušim Vladu Srbije?
Pravda 05.01.2016
BEOGRAD – Ambasador SAD u Beogradu Majkl Kirbi istakao je da mu nije jasno zbog čega neko misli da on pokušava da sruši Vladu Srbije. „Uživao sam u nešto više od tri godine ovde. Iduće godine ću prvi put posle dugo vremena tražiti posao, to… »
Kirbi: Nije mi jasno zašto tvrde da rušim vlast u Srbiji
Slobodna Evropa 05.01.2016
Odlazeći američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi rekao je danas da je imao dobru saradnju sa Vladom Srbije i da mu nije jasno kako su nastale glasine da želi da "zbaci" ovu ili neku potencijalno drugu vlast u Srbiji. Kirbi je za B92 kazao da SAD vole… »
Kirbi: Nije mi jasno zašto tvrde da rušim vlast
RTV 05.01.2016
BEOGRAD - Odlazeći američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi rekao je danas da je imao dobru saradnju sa Vladom Srbije i da mu nije jasno kako su nastale glasine da želi da "zbaci" ovu ili neku potencijalno drugu vlast u Srbiji. Kirbi je za B92 kazao da… »
SAD dobro sarađuju sa Vladom Srbije
Akter 05.01.2016
Američki ambasador u Beogradu Majkl Kirbi izjavio je danas da dobro sarađuje sa Vladom Srbije te da ne razume zašto neki ljudi misle da on pokušava da je sruši. Američki ambasador u Beogradu Majkl Kirbi, koji će u 2016. godini predati mandat… »
Kirbi: Srbija ne mora u NATO da bi ušla u EU
N1 Info 05.01.2016
Odlazeći američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi rekao je da je imao dobru saradnju sa Vladom Srbije i da mu nije jasno kako su nastale glasine da želi da "zbaci" ovu ili neku potencijalno drugu vlast u Srbiji. Kirbi je za B92 kazao da SAD vole da… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 5 satijoš 12 povezanih

Studenti koji hoće da uče razvili su srpsku trobojku dugačku 30 metara
Euronews pre 21 minutajoš 45 povezanih

"Primorani smo da obustavimo saobraćaj svih međugradskih vozova": Oglasio se "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Blic pre 46 minutajoš 34 povezane

SPC: „Nasilje samo umnožava nasilje i uvodi nas u začarani krug, u kome smo svi gubitnici“
Danas pre 1 satjoš 32 povezane

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
Južne vesti pre 2 satajoš 31 povezana