Povezane vesti

Predsednik Partizana kandidat za prvog čoveka UEFA?!

Predsednik Partizana kandidat za prvog čoveka UEFA?!

Mozzart sport 06.01.2016
Posle sastanka 11 zemalja sa ovih prostora, koji će uskoro biti organizovan u Beogradu, Ivan Ćurković bi i zvanično trebalo da bude promovisan u kandidata. Legendarni jugoslovenski golman Ivan Ćurković trebalo bi da bude zajednički kandidat… »
Ćurković: Lepo je čuti, ali obično prednost imaju drugi

Ćurković: Lepo je čuti, ali obično prednost imaju drugi

Dnevnik 06.01.2016
Vršilac dužnosti predsednika FK Partizan Ivan Ćurković rekao je danas da je lepo čuti vest da će baš on da bude kandidat balkanskih zemalja za predsednika. Evropske fudbalske unije (UEFA), ali da je sve to vrlo komplikovano i da običnost prednost… »
Hrvati tvrde: Ćurković menja Platinija na čelu UEFA

Hrvati tvrde: Ćurković menja Platinija na čelu UEFA

Vesti online 06.01.2016
Legendarni jugoslovenski golman Ivan Ćurković trebalo bi da bude zajednički kandidat balkanskih zemalja za novog predsednika Evropske fudbalske unije (UEFA), objavio je portal "jutarnji.hr". Ćurković, trenutno potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije… »
Ćurković predsednik UEFA!? Evo šta on kaže

Ćurković predsednik UEFA!? Evo šta on kaže

Mondo 06.01.2016
Ivan Ćurković bi mogao da bude kandidat Balkana za novog predsednika UEFA. Vršilac dužnosti predsednika Partizana o tome kaže: "Ne znam, ali lepo je čuti". Foto: MN Press Ivan Ćurković je legendarni golman Partizana i veoma cenjeno ime u svetu… »
Ćurković za "Blic" o kandidaturi za predsednika UEFA: Počastvovan sam!

Ćurković za "Blic" o kandidaturi za predsednika UEFA: Počastvovan sam!

Sportal blic 06.01.2016
Legendarni jugoslovenski golman Ivan Ćurković trebalo bi da bude zajednički kandidat balkanskih zemalja za novog predsednika Evropske fudbalske unije, objavio je portal Jutarnji.hr, a čuveni čuvar mreže je za "Blic" otkrio da je počastvovan. Foto… »

Vesti dana »