Povezane vesti
Božić: Partizanu, kao i uvek, želim samo najbolje
Beta 06.01.2016
Bivši trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je danas da tom klubu želi sve najbolje u budućnosti i zahvalio na podršci koju je imao tokom sezone. "Podrška (predsednika) Nikole Pekovića mi je značila i želim da mu zahvalim na tome… »
Džikić počeo sa radom, Božićeva poruka za igrače: Nikad ne odustajte
Večernje novosti 06.01.2016
Sa Partizanom sam prošao mnogo i kao trener i kao igrač, uvek sam davao sve od sebe, ali ponekad se želje ne ostvaruju. Želim im sve najbolje – rekao je Petar. Novi trener Partizana Aleksandar Džikić je počeo sa radom. Na zvaničnom Tviter… »
PETAR BOŽIĆ:Partizan je iznad svega, ponosan idem!
Hot sport 06.01.2016
– Mnogo toga sam prošao sa Partizanom kao igrač i trener. To je klub u koji sam ponosno dolazio i vraćao mu se. Pružao sam uvek najbolje što sam mogao stavljajući tim i ono što Partizan jeste, tradicija i institucija, na prvo mesto. Preuzeo sam… »
Božić: "Partizanu uvek sve najbolje"
Sportske.net 06.01.2016
Dugogodišnji kapiten i dojučerašnji trener KK Partizan NIS Petar Božić oprostio se od voljenog kluba i istakao da crno-belima želi sve najbolje u budućnosti. Dojučerašnji trener košarkaškog kluba Partizan NIS Petar Božić prepustio je kormilo… »
Oproštaj Pere Božića: Uvek uz Partizan!
Mondo 06.01.2016
Dugogodišnji kapiten i dojučerašnji trener Partizana Petar Božić poželeo je klubu sve najbolje u budućnosti. Foto: MN Press Nakon poraza od Sutjeske u ABA ligi, koja je dodatno zakomplikovala život crno-belima u nikad lošijoj sezoni, Petar… »
Oproštajno obraćanje Petra Božića...
Mozzart sport 06.01.2016
"Podrška Nikole Pekovića mi je značila i želim da mu se zahvalim na tome. Crno-belima sam uvek želeo najbolje, to im želim i sada" Dugogodišnji kapiten i doskorašnji trener Partizana Petar Božić oprostio se od crno-belih poželevši klubu i svom… »
Vesti dana »
Studenti i građani odali poštu stradalima u Novom Sadu, na Cetinju i u Arilju: Incident kod Varadinskog mosta (foto, video)
Blic pre 2 minutajoš 36 povezanih
Hitovi 90-ih ponovo na „Novostima“: Objavili pasoš studenta Lazara Stojakovića, advokati ukazuju – to je krivično delo
Nova pre 3 satajoš 4 povezane