Povezane vesti
Božić: Partizanu, kao i uvek, želim samo najbolje
Beta 06.01.2016
Bivši trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je danas da tom klubu želi sve najbolje u budućnosti i zahvalio na podršci koju je imao tokom sezone. "Podrška (predsednika) Nikole Pekovića mi je značila i želim da mu zahvalim na tome. Crno-belima sam… »
PETAR BOŽIĆ:Partizan je iznad svega, ponosan idem!
Hot sport 06.01.2016
– Mnogo toga sam prošao sa Partizanom kao igrač i trener. To je klub u koji sam ponosno dolazio i vraćao mu se. Pružao sam uvek najbolje što sam mogao stavljajući tim i ono što Partizan jeste, tradicija i institucija, na prvo mesto. Preuzeo sam… »
Džikić počeo sa radom, Božićeva poruka za igrače: Nikad ne odustajte
Večernje novosti 06.01.2016
Sa Partizanom sam prošao mnogo i kao trener i kao igrač, uvek sam davao sve od sebe, ali ponekad se želje ne ostvaruju. Želim im sve najbolje – rekao je Petar. Novi trener Partizana Aleksandar Džikić je počeo sa radom. Na zvaničnom Tviter profilu kluba… »
Božić: "Partizanu uvek sve najbolje"
Sportske.net 06.01.2016
Dugogodišnji kapiten i dojučerašnji trener KK Partizan NIS Petar Božić oprostio se od voljenog kluba i istakao da crno-belima želi sve najbolje u budućnosti. Dojučerašnji trener košarkaškog kluba Partizan NIS Petar Božić prepustio je kormilo ekipe… »
Oproštajno obraćanje Petra Božića...
Mozzart sport 06.01.2016
"Podrška Nikole Pekovića mi je značila i želim da mu se zahvalim na tome. Crno-belima sam uvek želeo najbolje, to im želim i sada" Dugogodišnji kapiten i doskorašnji trener Partizana Petar Božić oprostio se od crno-belih poželevši klubu i svom nasledniku… »
Oproštaj Pere Božića: Uvek uz Partizan!
Mondo 06.01.2016
Dugogodišnji kapiten i dojučerašnji trener Partizana Petar Božić poželeo je klubu sve najbolje u budućnosti. Foto: MN Press Nakon poraza od Sutjeske u ABA ligi, koja je dodatno zakomplikovala život crno-belima u nikad lošijoj sezoni, Petar Božić je… »
Vesti dana »
Dijana Hrka: Čula sam se predsednikom, fokus da bude na topovskom udaru koji je ispaljen ka mom šatoru
RTS pre 50 minutajoš 52 povezane
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Ziđin nastavlja da kopa u ležištu bakra kod Malog Krivelja: U planu otvaranje još tri kopa, samo u prvi uložiće 117 milijardi dolara
Glas Zaječara pre 2 satajoš 10 povezanih
U Novom Sadu u utorak promenljivo oblačno i suvo, do subote bez kiše
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih