Повезане вести
ПОЛИЦАЈАЦ ПОКУШАО САМОУБИСТВО: Пуцањ у главу због љубави или отказа?!
Правда 08.01.2016
БЕОГРАД – Полицајац Саша В. (44), припадник Управе за обезбеђење МУП Србије, пуцао је себи у главу на Бадње вече. Саша је у критичном стању превезен у Ургентни центар и лекари се боре за његов живот. Саша В. је оставио… »
Полицајац Покушао Да Се Убије На Бадње Вече: Оставио опроштајно писмо свом шефу?!
Курир 08.01.2016
На Бадње вече Саша В. (44), припадник Управе за обезбеђење, написао опроштајно писмо, па испалио хитац у слепоочницу, у критичном је стању. БЕОГРАД - Полицајац Саша В. (44) , припадник Управе за обезбеђење МУП Србије, пуцао… »
Полицајац пуцао себи у главу јер га је оставила жена?
Вечерње новости 08.01.2016
Лекари се боре за живот полицајца Саше В., који је покушао да се убије у свом стану. Затекао сам га у кревету, у локви крви. Имао је рану на слепоочници. САША В. (44), полицајац који је прекјуче из службеног пиштоља пуцао себи у… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана