Povezane vesti
Divac originalnim poklonom oduševio Brajanta (VIDEO)
Večernje novosti 08.01.2016
Dao mi je dres Šarlota sa brojem osam, to je bilo fenomenalno. On ima sjajan smisao za humor koji se odlično uklapa sa mojim sarkazmom - rekao je Kobi. Sudbina povezuje Kobija Brajanta i Vlade Divca već 20 godina. Davne 1996. godine se dogodio trejd… »
Divac poklonom oduševio Brajanta
Vesti online 08.01.2016
U noći između četvrtka i petka Sakramento je savladao LA Lejkerse (118:115), a meč će ostati upamćen po poslednjem gostovanju Kobija Brajnta u "Slip Trejn Areni", gde navijači i dalje pamte nezaslužen poraz u finalu Zapada 2002. godine. Publika… »
DIVČEV GENIJALNI POKLON KOBIJU: Vlade oduševio Kobija i nasmejao sve prisutne
Hot sport 08.01.2016
O veličini rivaliteta Sakramento Kingsa i Los Anđeles Lejkersa najbolje govori činjenica da je ovog jutra glavna tema u medijima poslednja utakmica koju je Kobi Brajant odigrao u "Slip Trejn" Areni (nekadašnja Arko arena). Nakon zagrljaja o kom smo… »
Kobi se oprostio od Sakramenta, nasmejao ga poklon Vlade Divca!
Sportske.net 08.01.2016
Sjajni Brajant u Sakramentu nije mogao da spreči poraz Lejkersa. Njegov nekadašnji saigrač ga obradovao originalnim poklonom! Gasol inspirisan, gledao ga slavni tenor, Plasido Domingo! Kobi je poslednji put gostovao u Sakramentu. Na početku je dobio… »
Divac U Svom Stilu: Brajant: Vlade me je oduševio poklonom, kakav smisao za humor /VIDEO/
Sportal blic 08.01.2016
Kobi Brajant je prethodne večeri poslednji put u karijeri gostovao Sakramentu sa Lejkersima, što je bila prilika za susret sa bivšim rivalima. Foto: A. P. / Promo Vlade Divac i Kobi Brajant Predrag Stojaković i Vlade Divac prijateljski su dočekali… »
Vesti dana »
Novak Đoković došao na evroligaški derbi u duksu sa natpisom “Studenti su šampioni” (video)
Pravda pre 1 satjoš 24 povezane
VJT u Novom Sadu: Postupak protiv 13 okrivljenih je u fazi potvrđivanja optužnice od strane suda
Euronews pre 5 satijoš 39 povezanih
KRIK: Veze novosadskog SNS-a sa kriminalom - pominju se Zbiljić, Vučević, Andrej, Zvonko, čak i RTV
Radio 021 pre 13 satijoš 7 povezanih
Skupo, skuplje, Srbija: Građani nezadovoljni cenama, bojkot najvećih trgovinskih lanaca
Novi magazin pre 2 satajoš 28 povezanih
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 11 satijoš 37 povezanih