Повезане вести

"Многи Срби у Хрватској живе у лошим условима"

"Многи Срби у Хрватској живе у лошим условима"

Вести онлине 10.01.2016
Бивши хрватски председник Иво Јосиповић сматра да мандатар Тихомир Орешковић заслужује подршку, али се не слаже са његовом изјавом да још није време за ћирилицу у Вуковару. Јосиповић каже да је Орешковићева биографија… »
Хрватска: Јосиповић ће понудити оставку својој странци

Хрватска: Јосиповић ће понудити оставку својој странци

Вечерње новости 10.01.2016
Бивши хрватски председник Иво Јосиповић најавио је данас да ће понудити оставку својој странци, оцењујући да упркос изборном неуспеху "није политички мртав" Бивши хрватски председник Иво Јосиповић најавио је данас да ће понудити… »
Иво Јосиповић подноси оставку

Иво Јосиповић подноси оставку

Ало 10.01.2016
Бивши хрватски председник Иво Јосиповић, чија странка није успела на парламентарним изборима у новембру да пређе цензус, одлучио је да своје мандате стави на располагање странци. Јосиповић сматра да је то пристојно да након… »
Иво Јосиповић одлучио да поднесе оставку »

Иво Јосиповић одлучио да поднесе оставку »

Студио Б 10.01.2016
Бивши хрватски председник Иво Јосиповић, чија странка није успела на парламентарним изборима у новембру да пређе ценсус, одлучио је да свој мандат стави на располагање странци. Јосиповић сматра да је пристојно да након изборног… »
Иво Јосиповић подноси оставку у странци

Иво Јосиповић подноси оставку у странци

Мондо 10.01.2016
Бивши хрватски председник Иво Јосиповић, чија странка није успела на парламентарним изборима у новембру да пређе ценсус, одлучио је да свој мандате стави на располагање странци. Фото: Мондо/ Предраг Вујић Јосиповић сматра да… »
Јосиповић: Не мислим да није време за ћирилицу

Јосиповић: Не мислим да није време за ћирилицу

РТС 10.01.2016
Бивши хрватски председник Иво Јосиповић каже да мандатар за састављање хрватске владе Тихомир Орешковић заслужује подршку, али се не слаже са његовом изјавом да још није време за ћирилицу у Вуковару. Јосиповић каже да је… »
Мислим Да Је То Пристојно: Јосиповић даје оставку због неуспеха на изборима

Мислим Да Је То Пристојно: Јосиповић даје оставку због неуспеха на изборима

Курир 10.01.2016
Бивши председник Хрватске Иво Јосиповић на парламентарним изборима није успео да уђе у Сабор па ће странци у среду ставити свој мандат на располагање. "Мислим да је пристојно после изборног неуспеха понудити мандат на… »

Вести дана »