Povezane vesti

"Mnogi Srbi u Hrvatskoj žive u lošim uslovima"

"Mnogi Srbi u Hrvatskoj žive u lošim uslovima"

Vesti online 10.01.2016
Bivši hrvatski predsednik Ivo Josipović smatra da mandatar Tihomir Orešković zaslužuje podršku, ali se ne slaže sa njegovom izjavom da još nije vreme za ćirilicu u Vukovaru. Josipović kaže da je Oreškovićeva biografija impresivna, te da ga… »
Hrvatska: Josipović će ponuditi ostavku svojoj stranci

Hrvatska: Josipović će ponuditi ostavku svojoj stranci

Večernje novosti 10.01.2016
Bivši hrvatski predsednik Ivo Josipović najavio je danas da će ponuditi ostavku svojoj stranci, ocenjujući da uprkos izbornom neuspehu "nije politički mrtav" Bivši hrvatski predsednik Ivo Josipović najavio je danas da će ponuditi ostavku svojoj… »
Ivo Josipović podnosi ostavku

Ivo Josipović podnosi ostavku

Alo 10.01.2016
Bivši hrvatski predsednik Ivo Josipović, čija stranka nije uspela na parlamentarnim izborima u novembru da pređe cenzus, odlučio je da svoje mandate stavi na raspolaganje stranci. Josipović smatra da je to pristojno da nakon izbornog neuspeha ponudi… »
Josipović: Ne mislim da nije vreme za ćirilicu

Josipović: Ne mislim da nije vreme za ćirilicu

RTS 10.01.2016
Bivši hrvatski predsednik Ivo Josipović kaže da mandatar za sastavljanje hrvatske vlade Tihomir Orešković zaslužuje podršku, ali se ne slaže sa njegovom izjavom da još nije vreme za ćirilicu u Vukovaru. Josipović kaže da je Oreškovićeva… »
Ivo Josipović podnosi ostavku u stranci

Ivo Josipović podnosi ostavku u stranci

Mondo 10.01.2016
Bivši hrvatski predsednik Ivo Josipović, čija stranka nije uspela na parlamentarnim izborima u novembru da pređe census, odlučio je da svoj mandate stavi na raspolaganje stranci. Foto: Mondo/ Predrag Vujić Josipović smatra da je to pristojno da… »
Ivo Josipović odlučio da podnese ostavku »

Ivo Josipović odlučio da podnese ostavku »

Studio B 10.01.2016
Bivši hrvatski predsednik Ivo Josipović, čija stranka nije uspela na parlamentarnim izborima u novembru da pređe census, odlučio je da svoj mandat stavi na raspolaganje stranci. Josipović smatra da je pristojno da nakon izbornog neuspeha ponudi… »
Mislim Da Je To Pristojno: Josipović daje ostavku zbog neuspeha na izborima

Mislim Da Je To Pristojno: Josipović daje ostavku zbog neuspeha na izborima

Kurir 10.01.2016
Bivši predsednik Hrvatske Ivo Josipović na parlamentarnim izborima nije uspeo da uđe u Sabor pa će stranci u sredu staviti svoj mandat na raspolaganje. "Mislim da je pristojno posle izbornog neuspeha ponuditi mandat na raspolaganje", rekao je bivši… »

Vesti dana »