Povezane vesti
Kapetan Dragan: Pobediću Hrvatsku na sudu!
Newsweek 10.01.2016
Rekorder sam sa pritvorskim stažom. Jer, kada se uračunaju i zatvorski dani u Australiji, punih 10 godina sam proveo iza rešetaka čekajući optužnicu, poručuje Vasiljković. " Dobro sam i spreman za odbranu ! Ništa od svega što mi se stavlja na teret nisam… »
Kapetan Dragan: Pobediću Hrvatsku na sudu
Mondo 10.01.2016
Kapetan Dragan Vasiljković, koji se nalazi u splitskom zatvoru zbog optužbi za ratne zločine u Hrvatskoj, rekao je da ništa što mu se stavlja na teret nije uradio i da će pobediti Hrvatsku na sudu. Foto: Screenshot YouTube On je istakao da je spreman… »
Vesti dana »

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se sručiti na ove delove Srbije!
Blic pre 27 minutajoš 19 povezanih

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 22 minutajoš 17 povezanih

Snažan zemljotres u Japanu, izmereno 5,7 rihtera! Pogodio obalu ostrva Honšu blizu grada u kojem živi oko 120.000 ljudi, za sada bez uzbune na cunami
Kurir pre 22 minutajoš 11 povezanih

Nikola Kovačević: Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
Danas pre 22 minutajoš 2 povezane

Pala odluka! Evo kada Novak Đoković igra prvi meč na Ju-Es openu
Večernje novosti pre 47 minutajoš 10 povezanih