Povezane vesti

Trijumf Dikaprija i "Povratnika" na Zlatnom globusu

Press 11.01.2016
Film "Povratnik" (The Revenant) trijumfovao je sinoć na dodeli Zlatnog globusa sa osvojene tri nagrade, uključujući onu za najbolji film u kategoriji drame. Foto:B92.net Leonardo Di Kaprio, koji u tom ostvarenju glumi lovca koga su prijatelji ostavili… »

Trijumf Dikaprija i "Povratnika" na Zlatnom globusu

B92 11.01.2016
Film "Povratnik" (The Revenant) trijumfovao je sinoć na dodeli Zlatnog globusa sa osvojene tri nagrade, uključujući onu za najbolji film u kategoriji drame. Leonardo Di Kaprio, koji u tom ostvarenju glumi lovca koga su prijatelji ostavili da umre kada… »

(Foto) One Su Zasijale Na Crvenom Tepihu: Ostavile bez daha na dodeli Zlatnog globusa!

Kurir 11.01.2016
Zlatni globus za najbolju dramu dodeljen je filmu "Povratnik" reditelja Alehandra Injarita, a najbolji film u žanru komedija/mjuzikl je "Marsovac" Ridlija Skota. Zlatni globus za najbolju žensku glavnu ulogu u komediji osvojila Jenifer Lorens za ulogu u… »

Leonardo Dikaprio Dominrao Na Dodeli Nagrada: Evo ko je sve osvojio Zlatni globus

Kurir 11.01.2016
Zlatni globus za najbolju dramu dodeljen je filmu "Povratnik" reditelja Alehandra Injarita, a najbolji film u žanru komedija/mjuzikl je "Marsovac" Ridlija Skota. Na 73. dodeli prestižnih filmskih nagrada Holivudskog udruženja stranih novinara, Zlatni… »

Film Povratnik osvojio tri zlatna globusa

RTV 11.01.2016
BEVERLI HILS - Film "Povratnik" (The Revenant) trijumfovao je sinoć na dodeli Zlatnog globusa sa osvojene tri nagrade, uključujući onu za najbolji film u kategoriji drame. Leonardo Di Kaprio, koji u tom ostvarenju glumi lovca koga su prijatelji… »

Vesti dana »