Povezane vesti
Niš ne kleči:Profesija koja ima kičmu
Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Protestima novinara pod nazivom „Niš ne kleči“ večeras su se na platou ispred Narodnog pozorišta pridružili i predstavnici Udruženja predsednika skupštine stanara. Kako je pojasnila Zorica Miladinović, dugogodišnja novinarka… »
Uz novinare na protestima za smenu Gašića i građani
Južne vesti 11.01.2016
Zašto još nije smenjen ministar odbrane Bratislav Gašić, koji je seksističkim komentarom uvredio novinarku B92, pitanje je koje su uputili novinari na protestima održanim u Nišu, Leskovcu i Vranju, kao i drugim gradovima. Osim medijskih radnika, na… »
Protest "Novinari ne kleče" širom Srbije
N1 Info 11.01.2016
Protesti "Novinari ne kleče" večeras se održava istovremeno u nekoliko gradova - Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Čačku, Boru, Mladenovcu, Lazarevcu, Kikindi, Vranju, Pančevu, Novom Pazaru i Šapcu. Ovo je treće protestno okupljanje… »
Novinari novim protestom traže Gašićevu smenu
Južne vesti 11.01.2016
Zato što ministar Bratislav Gašić nije smenjen ni mesec dana nakon što je seksističkim komentarom uvredio novinarku B92, zaposleni u medijima će večeras održati proteste u 14 gradova, a na jugu - u Nišu ispred Narodnog pozorišta, Vranju ispred… »
Protest „Novinari ne kleče“ danas i u Kragujevcu
Ritam grada Kg 11.01.2016
Medijski radnici okupiće se danas, od 19 sati, u 13 gradova Srbije, na protestu pod nazivom „Novinari ne kleče/predsedniče vlade, ko je ministar odbrane, sa zahtevom za smenu ministra odbrane Bratislava Gašića zbog seksističke uvrede upućene… »
Vesti dana »

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 5 satijoš 1 povezana