Povezane vesti

Mogerini: Uskoro ukidanje ekonomskih sankcija Iranu

Dnevnik 11.01.2016
PRAG: Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini izjavila je danas da očekuje da će ekonomske sankcije protiv Irana uskoro biti ukinute. Iran i sest svetskih sila, predvođenih SAD, postigli su u julu prošle godine… »

Rohani: Nakon ukidanja sankcija ekonomski procvat Irana

Slobodna Evropa 11.01.2016
Iranski predsjednik Hasan Rohani kazao je da će njegova zemlja doživjeti pravi ekonomski bum nakon što budu ukinute medjunarodne ekonomske sankcije. Prethodno je visoka povjerenica EU za vanjsku politiku i sigurnost Federica Mogherini izrazila… »

Mogherini: Sporazum sa Iranom teče dobro, sankcije će ukoro biti ukinute

Gde investirati 11.01.2016
Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federica Mogherini izjavila je danas da očekuje da će ekonomske sankcije protiv Irana uskoro biti ukinute. Iran i šest svetskih sila, predvođenih SAD, postigli su u julu prošle godine istorijski… »

Mogherini: Uskoro ukidanje sankcija Iranu

Slobodna Evropa 11.01.2016
Visoka povjerenica EU za vanjsku politiku i sigurnost Federica Mogherini izrazila je danas očekivanje da će ekonomske sankcije Iranu uskoro biti ukinute. Mogherini je novinarima u Pragu rekla da datum ukidanja sankcija nije odredjen, ali da "primjena… »

Mogerini: Uskoro ukidanje sankcija Iranu

RTV 11.01.2016
PRAG - Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini izjavila je danas da očekuje da će ekonomske sankcije protiv Irana uskoro biti ukinute. Iran i sest svetskih sila, predvođenih SAD, postigli su u julu prošle godine… »

Mogerini: Uskoro ukidanje ekonomskih sankcija Iranu

Blic 11.01.2016
Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini izjavila je danas da očekuje da će ekonomske sankcije protiv Irana uskoro biti ukinute. Iran i šest svetskih sila, predvođenih SAD, postigli su u julu prošle godine istorijski… »

Iran na korak od realizacije istorijskog sporazuma

B92 11.01.2016
Prag -- Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini izjavila je da očekuje da će ekonomske sankcije protiv Irana uskoro biti ukinute. Iran i šest svetskih sila, predvođenih SAD, postigli su u julu prošle godine… »

Vesti dana »

Vučić: Nije sve do nas FOTO

B92 pre 34 minutajoš 26 povezanih

Odgovor Kurtiju

B92 pre 9 satijoš 24 povezane

Nismo se uplašili, nastavićemo borbu

Beta video pre 7 satijoš 22 povezane

Junker: Bregzit je gubljenje vremena i energije

Radio 021 pre 5 satijoš 20 povezanih