Povezane vesti

"Skaj Mjuzik": Nismo odgovorni za reklamu u Areni

RTV 11.01.2016
BEOGRAD - "Skaj Mjuzik" je danas, povodom sporne fotografije sa reklamom SNS na ekranu Kombank Arene, saopštio da u momentu kada se ta fotografija navodno pojavila na displeju, njihove video režije nije bilo u Areni, pa samim tim ni mogućnosti da… »

Skaj Mjuzik Odgovara RTS-U: Nismo odgovorni za reklamu SNS-a koja se pojavila na displeju u Areni

Kurir 11.01.2016
Tokom utakmice Evropskog prvenstva u vatrpolu na displeju u Areni pojavila se sporna reklama SNS-a, a RTS tvrdi da je za to odgovoran "Skaj mjuzik". Tim povodom se oglasila i pomenuta firma. U saopštenju oni su opovrgli tvrdnje Radio televizije Srbije da… »

"Skaj mjuzik" demantovao izjavu RTS-a

RTS 11.01.2016
Povodom izjave Radio-televizije Srbije o navodnom emitovanju sporne reklame SNS-a tokom jučerašnje utakmice Evropskog prvenstva u vateroplu u kojoj se kaže da kontrolu nad sadržajem video displeja na ekranu Kombank Arene tokom Prvenstva ima… »

Za "sporni" deo ekrana nije zadužen RTS

RTS 11.01.2016
Povodom informacije da je za deo ekrana u Kombank areni na kome se pojavio logo SNS-a zadužena naša kuća, JMU RTS saopštava da to nije istina i da je za pomenuti displej zadužena firma "Skaj mjuzik". Povodom izjave predsednika Izvršnog odbora… »

RTS: Firma Sky music kontroliše video displej u Areni

Novi magazin 11.01.2016
Radiotelevizija Srbije saopštila je danas, povodom sporne fotografije sa navodnom reklamom SNS, da kontrolu nad sadržajem video displeja na ekranu Kombank Arene tokom prvenstva u vaterpolu ima isključivo firma "Sky Music". RTS je, reagujući na izjavu… »

RTS: Za parolu SNS na video displeju u Arenu pitajte Skaj mjuzik

Kurir 11.01.2016
BEOGRAD - Radiotelevizija Srbije saopštila je danas, povodom sporne fotografije sa navodnom reklamom SNS, da kontrolu nad sadržajem video displeja na ekranu Kombank Arene tokom prvenstva u vaterpolu ima isključivo firma "Sky Music". RTS je, reagujući… »

Reklama SNS u Areni: Istina ili fotomontaža?

N1 Info 11.01.2016
Tokom otvaranja Evropskog šampionata uu vaterpolu na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi logo Srpske napredne stranke na video bimu u Kombank Areni. Organizatori tvrde da je u pitanju fotomontaža i da taj deo video bima… »

Vesti dana »