Povezane vesti
Islamisti ubili 18 ljudi u tržnom centru (FOTO)
Mondo 11.01.2016
Islamska drzava preuzela je odgovornost za eksploziju bombe podmetnute u automobil ispred jednog tržnog centra u Bagdadu, prilikom koje je poginulo najmanje 18 ljudi, a 50 povređeno. Foto: AP Napadači su potom upali i u sam centar, ali su ih iračke… »
ID preuzela odgovornost za niz napada u Iraku
RTV 11.01.2016
BEOGRAD - Ekstremistička Islamska država, nakon što je preuzela odgovornost za današnji napad i talačku krizu u tržnom centru u Bagdadu, saopštila je da je odgovorna i za dvostruki bombaški napad u Mukdadiji, gradu na istoku Iraka u kojem je… »
IS preuzela odgovornost za napad u Bagdadu
Akter 11.01.2016
Islamska drzava preuzela je odgovornost za eksploziju bombe podmetnute u automobil ispred jednog tržnog centra u Bagdadu, prilikom koje je poginulo najmanje 18 ljudi, a 50 povređeno. Napadači su potom upali i u sam centar, ali su ih iračke snage… »
Irak: Talačka kriza u tržnom centru, deset mrtvih
Akter 11.01.2016
Najmanje 10 ljudi je poginulo, a 25 povređeno u eksploziji bombe u automobilu ispred jednog šoping centra u Bagdadu. Najmanje 10 ljudi je poginulo, a 25 povređeno prilikom eksplozije bombe podmetnute u automobilu ispred jednog šoping centra u Bagdadu… »
Okončana talačka kriza u Bagdadu, najmanje 18 mrtvih
RTS 11.01.2016
Najmanje 18 ljudi je poginulo, a 50 povređeno u napadu Islamske države u Bagdadu. Najpre je eksplodirala bomba podmetnuta u automobilu ispred jednog tržnog centra, a zatim su četvorica napadača uzela taoce. Zvaničnici saopštavaju da je kriza… »
Talačka Kriza U Bagdadu: U napadu na tržni centar poginulo najmanje 10 ljudi
Kurir 11.01.2016
Najmanje 7 ljudi je ubijeno u oružanom napadu na tržni centar u iračkoj prestonici Bagdadu. Četiri naoružana muškarca su upala u tržni centar u distriktu u kome pretežno žive šiitski muslimani.Pre toga, eksplodirala je bomba podmetnuta pod… »
Bagdad: Napad na tržni centar, ima ubijenih i talaca
Slobodna Evropa 11.01.2016
Oružani napadač ubio je najmanje 10 osoba i uzeo je taoce u napadu na tržni centar u šiitskoj četvrti na istoku Bagdada, izjavili su danas irački dužnosnici. Policijski i medicinski izvori, koji su željeli ostati anonimni, navode da je napadač… »
Vesti dana »
Trump uspostavlja pritvorski centar u Guantanamu za 30.000 migranata
Al Jazeera pre 1 satjoš 2 povezane
Zvezda se pobedom oprostila od Lige šampiona, bez baraža ostao i Dinamo
Blic pre 57 minutajoš 1 povezana
Albanski lobista osuđen na 11 godina zatvora: Bivši američki senator u suzama se obratio sudiji: "Izgubio sam sve do čega mi je stalo" (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Saslušani napadači na studente u Novom Sadu, tužilaštvo traži određivanje pritvora
Danas pre 3 satajoš 1 povezana