Povezane vesti

U toku pripreme za novu rundu dijaloga

Akter 11.01.2016
U Briselu je danas potvrđeno da će se krajem januara održati sledeća runda dijaloga Beograda i Prištine, na visokom nivou, čije su pripreme u toku. "Nova runda dijalog održaće se krajem januara. Pripreme su u toku", izjavila je večeras Tanjugu… »

Kocijančič: U toku pripreme za novu rundu dijaloga Beograda i Prištine

Politika 11.01.2016
BRISEL – U Briselu je potvrđeno da će se krajem januara održati se sledeća runda dijaloga Beograda i Prištine, na visokom nivou, čije su pripreme u toku. „Nova runda dijalog održaće se krajem januara. Pripreme su u toku”, izjavila je… »

Kocijančič: U toku pripreme za novu rundu dijaloga

RTS 11.01.2016
U Briselu je potvrđeno da će se krajem januara održati sledeća runda dijaloga Beograda i Prištine, na visokom nivou, čije su pripreme u toku. "Nova runda dijalog održaće se krajem januara. Pripreme su u toku", izjavila je Tanjugu Maja… »

"Nova runda dijaloga BG-PR krajem januara"

B92 11.01.2016
Brisel -- Nova runda dijaloga na visokom nivou Beograd-Priština će se održati krajem januara, kaže Maja Kocijančič, portparolka visoke predstavnice EU Federike Mogerini. Maja Kocijančič je to rekla na molbu da potvrdi izjavu srpskog premijera… »

Kocijančič: Dijalog na visokom nivou krajem januara

RTV 11.01.2016
BRISEL - Nova runda dijaloga na visokom nivou Beograd-Priština će se održati krajem januara, izjavila je danas agenciji Beta Maja Kocijančič, portparolka visoke predstavnice Evropske unije Federike Mogerini. Maja Kocijančič je to rekla na molbu da… »

Potvrđeno: Nova runda u Briselu krajem januara

Mondo 11.01.2016
Nova runda dijaloga na visokom nivou Beograd-Priština će se održati krajem januara, izjavila je danas agenciji Beta Maja Kocijančič, portparolka visoke predstavnice Evropske unije Federike Mogerini. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Maja… »

Vesti dana »