Povezane vesti
Dodik: Referendum će biti održan
RTS 12.01.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će referendum u Republici Srpskoj o sudu i tužilaštvu BiH biti održan. Sva proceduralna pitanja o referendumu su završena, samo se bira dan koji je najbolji za njegovo održavanje, mart ili… »
"Bilo je snažnih sugestija, ali referenduma će biti!"
Vesti online 12.01.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će referendum ipak biti održan i da o njemu nije razgovarao sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem prilikom poslednjeg susreta. Dodik je naveo da je ranije bilo razgovora sa predstavnicima… »
Dodik: Referendum će se održati, biramo dan - mart ili april
N1 Info 12.01.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će referendum biti održan i da o njemu nije razgovarao sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem prilikom poslednjeg susreta. Dodik je naveo da je ranije bilo razgovora sa predstavnicima vlasti u… »
Dodik: Referendum će biti održan »
Studio B 12.01.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio da će referendum biti održan i da o njemu nije razgovarao sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem prilikom poslednjeg susreta. Dodik je naveo da je ranije bilo razgovora sa predstavnicima vlasti u… »
Vesti dana »

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Uhapšen napadač (32) iz voza: Policija uhvatila muškarca iz Crne Gore: Pesnicama udarao čoveka u glavu, poznat po krađi u tržnom centru
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Skandal u Americi! Greškom otkriveni ratni planovi Trampa Visoki zvaničnici u grupni čet dodali novinara: Pisali o strogo poverljivim informacijama (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zbog "toplotnog stresa" došlo do izbeljivanja koralnih grebena Uzbuna u Australiji - kako globalno zagrevanje utiče na prirodu
Kurir pre 11 minutajoš 1 povezana