Povezane vesti

MIHAJLOVIĆ: Miran sam, ne smetaju mi glasine o Lipiju…

MIHAJLOVIĆ: Miran sam, ne smetaju mi glasine o Lipiju…

Hot sport 12.01.2016
Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je da je miran kada je reč o njegovoj budućnosti na klupi tog italijanskog kluba. – Još pre tri meseca su počele glasine o meni. To nije problem za mene, ja sam miran i idem od utakmice do utakmice… »
Mihajlović: ''Miran sam, ne nasedam na zamke''

Mihajlović: ''Miran sam, ne nasedam na zamke''

Sportske.net 12.01.2016
Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je danas da je miran kada je reč o njegovoj budućnosti na klupi tog italijanskog kluba. Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je danas da je miran kada je reč o njegovoj budućnosti na klupi… »
Mihajlović ne brine: Lipi? Miran sam...

Mihajlović ne brine: Lipi? Miran sam...

Mondo 12.01.2016
Srpski trener veruje da će ostati trener Milana. Foto: AP/Paolo Giovannini Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović ne brine kada je reč o njegovoj budućnosti na klupi tog kluba. "Još pre tri meseca su počele glasine o mojoj smeni. To nije… »
Lipi se nudi Milanu?

Lipi se nudi Milanu?

Mondo 12.01.2016
Bivši selektor Italije spreman da prekine penziju. Foto: Beta/AP/Christophe Ena Marćelo Lipi umesto Siniše Mihajlovića? Daleko od toga da je ovo "gotova stvar", ali nije nemoguće... Srpski trener muči se u radu sa igračima Milana, dok je bivši… »
Miho, čuvaj se, ON je najavio povratak trenerskom poslu!

Miho, čuvaj se, ON je najavio povratak trenerskom poslu!

Sportske.net 12.01.2016
Proslavljeni italijanski stručnjak Marćelo Lipi potvrdio je da bi mogao da se vrati trenerskom poslu. Lipi je glavni kandidat da zameni srpskog trenera Sinišu Mihajlovića na klupi Milana i za italijanske medije je potvrdio da se zaželeo fudbala. … »

Vesti dana »