Povezane vesti
Smanjićemo dug i povećati rejting
13.01.2016
Tihomir Orešković, budući premijer. "Glavna tema razgovora bila je gospodarstvo. Predsjednica mi je partner i zajedno smo podijelili ideje o tome u kojem je stanju Hrvatska u vezi s gospodarstvom i na koji način možemo zajedno raditi da poboljšamo klimu… »
Orešković: Bitno mi je podijeliti ideje s investitorima da vidimo kako spustiti dug
SEEbiz 13.01.2016
ZAGREB - Mandatar Vlade Tihomir Orešković razgovarao je na Pantovčaku s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović. Nakon razgovora Orešković se obratio okupljenim novinarima gdje je govorio o svom putu u Kitzbuhel i dojmovima nakon razgovora s… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Izrael pokrenuo novi talas napada na ciljeve u Teheranu, Senat SAD prvi put glasa o ratu s Iranom
Insajder pre 32 minutajoš 120 povezanih
Blokade poljoprivrednika: Danas sastanak u Vladi Srbije, poljoprivrednik kome je određen pritvor najavio štrajk glađu
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih
Kako će kriza na Bliskom istoku uticati na Srbiju: Profesor Savić upozorava na spiralu rasta cena, ovo posebno zabrinjava
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Krunić najbolji sportista Zvezde, istorija ispisana na Marakani kad su u pitanju najbolji klubovi
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane
Lalatović očekivao poziv sa "Marakane": "Mogli su da me vrate do leta"
B92 pre 2 minutajoš 22 povezane