Povezane vesti
Pen: Neuspešna misija "Intervju sa El Čapom"
Novi magazin 15.01.2016
"Da budem jasan. Moj članak nije uspeo", naglasio je Pen. Pen je rekao da mu je cilj bio da "baci svetlo" na americku ulogu u međunarodnoj trgovini drogom. "Mi smo potrošači. Bilo da se slažete sa Šonom Penom ili ne, u pitanju je saučesništvo"… »
Šon Pen: Intervjuu sa El Čapom je pogrešno shvaćen
Slobodna Evropa 15.01.2016
Američki glumac Šon Pen izjavio je danas da je cilj snimanja intervua s meksičkim narkobosom Hoakinom "El Čapo" Gusmanom bio pokretanje rasprave o politici američke vlade o ratu protiv droga. Javnost je, medjutim, više zaintrigirala činjenica da je… »
Akter 15.01.2016
Holivudski glumac Šon Pen izjavio je danas da je intervjuom sa narko bosom Hoakinom "El Čapom" Gusmanom želeo da pokrene debatu o američkom ratu protiv droge, ali da se to nije desilo i da zato to smatra neuspešnom misijom. "Da budem jasan. Moj… »
Akter 15.01.2016
Holivudski glumac Šon Pen izjavio je danas da je intervjuom sa narko bosom Hoakinom "El Čapom" Gusmanom želeo da pokrene debatu o američkom ratu protiv droge, ali da se to nije desilo i da zato to smatra neuspešnom misijom. "Da budem jasan. Moj… »
Vesti dana »
Blokirana sva tri mosta: Studenti i građani se okupljaju u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 13 minutajoš 42 povezane
BLOG Sva tri mosta u Novom Sadu su blokirana: Pratite video prenos uživo sa blokade, izveštavaju – studenti
Nova pre 13 minutajoš 42 povezane
(UŽIVO) „Ćutanja je dosta! 1. 2. na 3 mosta!“: Blokirani mostovi u Novom Sadu
Nedeljnik pre 42 minutajoš 27 povezanih
Prve fotografije i snimci nove avionske nesreće u Americi! Svi putnici su poginuli, uključujući dete! Gore kuće i automobili u Filadelfiji! (foto/video)
Kurir pre 5 satijoš 21 povezana
Izrael oslobodio Palestinace iz svojih zatvora, a Hamas trojicu talaca u okviru nove runde razmene
N1 Info pre 13 minutajoš 20 povezanih