Povezane vesti
Džikić: "Nismo pali u paniku"
Sportske.net 16.01.2016
Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je srećan što njegova ekipa nije pala u paniku posle preokreta Krke u večerašnjoj utakmici u Novom Mestu i dodao da su mu osećanja pomešana, pošto je s tim slovenačkim klubom ostvario… »
DŽIKIĆ NAKON POBEDE NAD KRKOM: Pomešane emocije, ali srećan sam zbog pobede
Hot sport 16.01.2016
Novi strateg crno-belih, Aleksandar Džikić, bio je pomešanih emocija. – Utakmica u Novom mestu je posebna za mene, jer sam se vratio u grad gde sam zabeležio najveći uspeh u dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Emocije su potpuno pomešane. Lično… »
Džikić: Posebna utakmica za mene, radujem se igri Kastratija
Mozzart sport 16.01.2016
"Za pobedu bih uradio sve što trener traži od mene!“, istakao je novajlija Darel Vilijams. Partizan je pobedio i u drugoj uzastopnoj utakmici otkako je Aleksandar Džikić na klupi tima. Opet je to bilo u neizvesnoj završnici, ali računa se pobeda… »
Fantastično poluvreme Aleksandra Cvetkovića!
Sportske.net 16.01.2016
Partizan je vodio nakon poluvremena protiv Krke sa 36:27, a najzaslužniji za to jeste Aleksandar Cvetković koji je odigrao poluvreme karijere. Partizan se mučio u prvoj četvrtini, a onda je nošen fantastičnim Aleksandrom Cvetkovićem uspeo da se… »
Eh, da je ranije stigao Džikić: Partizan slavio u Novom Mestu
Vesti online 16.01.2016
Dolaskom Aleksandra Džikića na klupu Partizana, ili odlaskom Petra Božića, crno-belima je svanulo. I drugi put zaredom, klub iz Humske je slavio pod vođstvom iskusnog stručnjaka i povećao šanse za opstanak u ABA ligi. Partizan je u uzbudljivoj… »
Cvetkovićeva Partija Karijere: Partizan prvi put slavio u gostima za korak ka opstanku!
Sportal blic 16.01.2016
Košarkaši Partizana odigrali su karakteristično dramatičan meč u ABA ligi i u 20. kolu savladali Krku sa 75:70 (13:11, 23:16, 19:28, 20:15) za prvi ovosezonski trijumf u gostima. Neverovatnu partiju prikazao je Aleksandar Cvetković i susret završio… »
Prva epizoda serije „Biti il’ ne biti“
Mozzart sport 16.01.2016
Partizan u Novom Mestu, u hali u koju je Aleksandar Džikić uneo pehar prvaka Slovenije, protiv Krke počinje niz važnih mečeva za opstanak u Jadranskoj ligi. Sat polako otkucava, a košarkaši Partizana večeras (19 časova, TV Arenasport 1) igraju… »
Vesti dana »
![Nađeno telo muškarca na šinama: Jeziv prizor kod Novog groblja u Beogradu](https://nstatic.net/251/38942251thrnit.jpg)
Nađeno telo muškarca na šinama: Jeziv prizor kod Novog groblja u Beogradu
Mondo pre 21 minutajoš 3 povezane