Повезане вести
Ера Ојданић: Са Мацом сам спавао више него са рођеном женом!
Свет & Скандал 18.01.2016
Фолк певач Андрија Ера Ојданић који је ноћас напустио вилу “Парова” пошто је замолио гласаче да не гласају за њега због здравствених проблема. “Мени је ово био четврти ријалити, али ниједан ми није пао теже него “Парови”… »
Никад више суза у “Паровима”: Ера напустио ријалити!
Свет & Скандал 18.01.2016
Фолк певач Андрија Ера Ојданић ноћас је напустио вилу “Парова”. Као што је било и очекивано, он је добио најмање гласова јер је позвао своје гласаче да не гласају јер жели због здравствених проблема да изађе. А то сте и ви… »
Ера Ојданић избачен из "Парова"
Блиц 18.01.2016
Ера Ојданић напустио је синоћ ријалити шоу "Парови". Певач је добио најмање гласове публике, па је напустио вилу. Он је претходно јавно замолио све своје гласаче да не гласају на њега, јер због здравствених проблема жели да… »
Ријалити Му Могао Доћи Главе: Ера избачен из Парова!
Курир 18.01.2016
Певач Андрија Ера Ојданић напустио је ноћас вилу "Парова". Он је добио најмање гласова будући да је позвао своје гласаче да не гласају јер је желео да изађе због здравствених проблама. Подсетимо, номиновано је шесторо учесника… »
Вести дана »

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са променљивом облачношћу и освежењем од средине недеље
Наслови.аи пре 2 минутајош 19 повезаних

Нови детаљи масакра у Пилепу: Ујак оставио тестамент, отац и син му дошли у кућу
Телеграф пре 16 минутајош 17 повезаних

Проблеми са граничним прелазима због пада система у Северној Македонији и стање саобраћаја у Србији током туристичке сезоне
Наслови.аи пре 22 минутајош 13 повезаних

Премијер Шпаније критиковао америчке царине на робу из ЕУ: Искористимо нашу снагу да постигнемо бољи споразум
Инсајдер пре 2 сатајош 14 повезаних