Povezane vesti

Simona Halep o šokantnoj eliminaciji: Nije mi bio dan

Simona Halep o šokantnoj eliminaciji: Nije mi bio dan

Sportal blic 19.01.2016
Druga teniserka sveta Simona Halep eliminisana je u prvom krugu Otvorenog prvenstva Australije, pošto je izgubila od Kineskinje Šuai Žang u dva seta, 6:4, 6:3, nakon čega je priznala da nije imala dobar dan. Foto: Reuters Simona Halep "Nije mi bio… »
Druga na svetu ispala od 133!

Druga na svetu ispala od 133!

Mondo 19.01.2016
Šuai Žang krenula je iz kvalifikacija i u prvom kolu Australijan opena šokirala Simonu Halep. Dokle sada može Ana Ivanović? Taman kada se mislilo da će poraz Rafaela Nadala od Fernanda Verdaska biti najveće iznenađenje drugog dana Otvorenog… »
Još jedan krah u Melburnu: Ispala druga teniserka sveta, Simona Halep!

Još jedan krah u Melburnu: Ispala druga teniserka sveta, Simona Halep!

Sportal blic 19.01.2016
Druga teniserka sveta, Simona Halep iz Rumunije, neočekivano je eliminisana već na startu Australijan opena. Foto: Reuters Simona Halep Halep je poražena od 133. sa svetske rang liste, Šuai Ženg iz Kine 6:4, 6:3. Foto: Reuters Šuai Žang slavi… »
AUSTRALIJAN OPEN: Bojana osvojila samo jedan gem

AUSTRALIJAN OPEN: Bojana osvojila samo jedan gem

Hot sport 19.01.2016
Ona je na startu turnira poražena od Francuskinje Alize Korne sa ubedljvih 6:1, 6:0, posle svega 48 minuta igre, po 24 u svakom setu. Bojana je imala velike probleme pri servisu odnosno ubacila je svega 47% prvog servisa od čega je osvojila poen posle… »
Debitantkinja na Australijan openu izbacila Venus Vilijams!

Debitantkinja na Australijan openu izbacila Venus Vilijams!

Sportal blic 19.01.2016
Za prvo veće tenisko iznenađenje u Melburnu pobrinula se Britanka Džoana Konta, 24-godišnjakinja koja je na debiju na Australijan openu eliminisala sedmostruku grend slem šampionku, Venus Vilijams, sa 6:4, 6:2. Foto: Reuters Džoana Konta slavi… »

Vesti dana »