Povezane vesti
Simona Halep o šokantnoj eliminaciji: Nije mi bio dan
Sportal blic 19.01.2016
Druga teniserka sveta Simona Halep eliminisana je u prvom krugu Otvorenog prvenstva Australije, pošto je izgubila od Kineskinje Šuai Žang u dva seta, 6:4, 6:3, nakon čega je priznala da nije imala dobar dan. Foto: Reuters Simona Halep "Nije mi bio… »
Druga na svetu ispala od 133!
Mondo 19.01.2016
Šuai Žang krenula je iz kvalifikacija i u prvom kolu Australijan opena šokirala Simonu Halep. Dokle sada može Ana Ivanović? Taman kada se mislilo da će poraz Rafaela Nadala od Fernanda Verdaska biti najveće iznenađenje drugog dana Otvorenog prvenstva… »
Još jedan krah u Melburnu: Ispala druga teniserka sveta, Simona Halep!
Sportal blic 19.01.2016
Druga teniserka sveta, Simona Halep iz Rumunije, neočekivano je eliminisana već na startu Australijan opena. Foto: Reuters Simona Halep Halep je poražena od 133. sa svetske rang liste, Šuai Ženg iz Kine 6:4, 6:3. Foto: Reuters Šuai Žang slavi… »
AUSTRALIJAN OPEN: Bojana osvojila samo jedan gem
Hot sport 19.01.2016
Ona je na startu turnira poražena od Francuskinje Alize Korne sa ubedljvih 6:1, 6:0, posle svega 48 minuta igre, po 24 u svakom setu. Bojana je imala velike probleme pri servisu odnosno ubacila je svega 47% prvog servisa od čega je osvojila poen posle… »
Debitantkinja na Australijan openu izbacila Venus Vilijams!
Sportal blic 19.01.2016
Za prvo veće tenisko iznenađenje u Melburnu pobrinula se Britanka Džoana Konta, 24-godišnjakinja koja je na debiju na Australijan openu eliminisala sedmostruku grend slem šampionku, Venus Vilijams, sa 6:4, 6:2. Foto: Reuters Džoana Konta slavi… »
Vesti dana »

(VIDEO) Razbijena stakla na prostorijama SNS u Cvijićevoj, stigla Žandarmerija
N1 Info pre 1 minutjoš 56 povezanih

Sastanak Trampa, Zelenskog i evropskih lidera: najava trilateralnog sastanka i diplomatski detalji
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 105 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 2 satajoš 34 povezane

IZ ŽUTOG U CRVENI KARTON: Studenti pozivaju na blokadu novosadskog suda u utorak u 6
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 47 povezanih

Alkaras osvojio masters u Sinsinatiju nakon predaje Sinera
Radio sto plus pre 36 minutajoš 25 povezanih