Povezane vesti

Anabela Atijas na egzotičnom putovanju: Mali predah na Tenerifima (FOTO + VIDEO)

Anabela Atijas na egzotičnom putovanju: Mali predah na Tenerifima (FOTO + VIDEO)

Story 19.01.2016
Popularna pevačica rešila je da izbegne niske temperature u Srbiji i odmori na egzotičnom ostrvu... Anabela Atijas je sa svojim suprugom Andrejem rešila da zimu zameni letom. Bračni par je otputovao na Tenerife gde će boraviti nekoliko dana, kako bi… »
Oni su se isto obukli: Da li je u pitanju isti ukus ili ona ‘voli da spava u njegovoj majici’?

Oni su se isto obukli: Da li je u pitanju isti ukus ili ona ‘voli da spava u njegovoj majici’?

Tračara 19.01.2016
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen dečko maneken Aleksandar Jovović definitvno imaju isti ukus. Naime, pevačica i maneken ili kupuju iste stvari ili vole da razmenjuju garderobu. Njih dvoje imaju iste majice, samo što je Aleksandar svoju… »
Jovana Švonja objavila fotografiju staru 5 godina: Kako vam se dopada manekenka sa par kilograma više? (FOTO)

Jovana Švonja objavila fotografiju staru 5 godina: Kako vam se dopada manekenka sa par kilograma više? (FOTO)

Story 19.01.2016
Atraktivna manekenka objavila je na svom Instagram profilu fotograrfiju kojom je iznenadila sve svoje obožavaoce... Jovana Švonja koja se ubraja među najzogdnije Srpkinje često izaziva bujicu kritika na račun svoje kilaže. Atraktivna manekenka se… »
(Foto, Video) Ja Još Spavam Po Navici: Ceca i njen mlađi dečko nose istu majicu!

(Foto, Video) Ja Još Spavam Po Navici: Ceca i njen mlađi dečko nose istu majicu!

Kurir 19.01.2016
Svetlana Ceca Ražnatović (42) već godinu dana je u vezi sa manekenom Aleksandrom Jovovićem (26), a sudeći po fotografijama sa Instagrama, njih dvoje vole iste stvari. Naime, i Ceca i Aleksandar su objavili slike na kojima se vidi da nose istu majicu… »
Ja još spavam po navici: Ceca Ražnatović i Aca Jovović nose istu majicu!

Ja još spavam po navici: Ceca Ražnatović i Aca Jovović nose istu majicu!

Svet & Skandal 19.01.2016
Šta vam je luda ljubav… Stihovi Cecinog hita iz devedesetih “Ja još spavam po navici u tvojoj majici” donekle su se premestili i u privatni život naše najveće muzičke zvezde. SVET je došao u posed fotki na kojima se jasno vidi da Ceca i… »

Vesti dana »