Povezane vesti
Mitar Mirić o fejsliftingu: Nisam radio taj Fejsbuk, ja sam i u ovim godinama lep muškarac
Svet & Skandal 21.01.2016
Mitar Mirić malo više brka lončiće. Naime, na snimanju jedne emisije pevač se pojavio sređen, a njegovo lice je izgledalo kao da je u studio došao pravo iz hirurške ordinacije. Kada je upitan da li je poput svojih kolega Dragana Kojića Kebe i Mileta… »
Lapsus Mitra Mirića: ‘Imam problem sa fejsliftingom, otvaraju mi tamo lažne profile!’
Tračara 21.01.2016
Pevač Mitar Mirić napravio je lapsus tokom intervjua za dnevni list Kurir tako što je pomešao fejslifting sa Facebookom, pa je tako na pitanje da li koristi fejslifting odgovorio sledeće. “Neki ljudi u moje ime otvaraju lažne profile, stavljaju moje… »
Vesti dana »
Stanija otkrila šok detalj iz ugovora za Elitu! Progovorila o tužbama: "Prekršio je pravilo!"
Telegraf pre 14 minutajoš 31 povezana
(BLOG) Završena Prajd šetnja nakon manjih incidenata, za kraj muzički program u parku Manjež
N1 Info pre 39 minutajoš 37 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 6 satijoš 30 povezanih
Novi pokušaj pomirenja Moskve i Kijeva: Da li Vitkof i Kušner mogu da pokrenu pregovore sa Trampovim predlogom za mir
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane
Putin počeo razgovore sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju: Prenesite Trampu najbolje želje i reči zahvalnosti
Večernje novosti pre 3 satajoš 27 povezanih