Повезане вести

Орешковић представио будуће хрватске министре

Орешковић представио будуће хрватске министре

Ал Јазеера 21.01.2016
Уз премијера Орешковића и двојицу потпредсједника - Карамарка и Петрова, нова хрватска влада имат ће и 20 министара. Након Тихомира Орешковића, мандатара за састављање нове хрватске владе, своје је кандидате за министре… »
Орешковић објавио свој "микс" министара: Ово је Тим'с теам

Орешковић објавио свој "микс" министара: Ово је Тим'с теам

Н1 Инфо 21.01.2016
Мандатар за састав нове Владе Хрватске Тихомир Орешковић представио је новинарима имена кандидата за министре и саопштио да ће кабинет имати 23 члана и 20 министарстава. ''Видим да имате листу. То је Тим'с теам. Влада ће се… »
Орешковић представио нову хрватску владу

Орешковић представио нову хрватску владу

РТВ 21.01.2016
ЗАГРЕБ - Мандатар за састав нове хрватске владе Тихомир Орешковић представио је данас кандидате за министре, после више од два месеца од парламентраних избора. О новој влади десне Домољубне коалиције коју води Хрватска… »
Орешковић: Овај тим је спреман да ради

Орешковић: Овај тим је спреман да ради

Бета видео 21.01.2016
ЗАГРЕБ- ``Овај тим је мој тим, врло сам сретан и овај тим је спреман да ради``, рекао је Орешковић. Он је подсетио да ће сутра у Сабору представити свој програм и министре и изразио уверење да ће добити подршку. ``Спреман сам да… »
Орешковић представио нову хрватску владу, сутра у Сабору

Орешковић представио нову хрватску владу, сутра у Сабору

Бета видео 21.01.2016
ЗАГРЕБ- Мандатар за састав нове хрватске владе Тихомир Орешковић представио је данас кандидате за министре, после више од два месеца од парламентраних избора. О новој влади десне Домољубне коалиције коју води Хрватска… »
У Хрватској коначно скоцкана влада

У Хрватској коначно скоцкана влада

Мондо 21.01.2016
Мандатар за састав нове хрватске владе Тихомир Орешковић представио је данас кандидате за министре, после више од два месеца од парламентраних избора и драматичних преговора Моста, ХДЗ-а и СДП-а. Фото: ХИНА/Даниел Касап О новој… »
Орешковић представио свој кабинет

Орешковић представио свој кабинет

Пресс 21.01.2016
Мандатар Тихомир Орешковић, представио је данас кабинет нове Владе Хрватске у којој ће бити два потпредседника и 20 министарстава, а који је будући премијер назвао "Тим"с теам" (Тимов тим). "Пред нама су велики изазови, а ја сам… »
ТИМ'С ТЕАМ: Представљен кабинет нове Владе Хрватске, међу министрима и бивша часна сестра

ТИМ'С ТЕАМ: Представљен кабинет нове Владе Хрватске, међу министрима и бивша часна сестра

Телеграф 21.01.2016
- Пред нама су велики изазови, а ја сам спреман да што пре почнемо да радимо - рекао је Орешковић новинарима и додао да је кабинет његов тим за који зна да је спремна да почне да ради. Мандатар Тихомир Орешковић представио је… »
Ово је нова хрватска влада

Ово је нова хрватска влада

Ало 21.01.2016
Мандатар за састав нове хрватске владе Тихомир Орешковић представио је данас кандидате за министре, после више од два месеца од парламентраних избора. У Орешковићевом кабинету биће 20 министара, од који само три жене, а велики… »
ОВО ЈЕ НОВА ХРВАТСКА ВЛАДА: Млади и нови кадрови освежење на политичкој сцени

ОВО ЈЕ НОВА ХРВАТСКА ВЛАДА: Млади и нови кадрови освежење на политичкој сцени

Курир 21.01.2016
РЕГИЈА - Мандатар за састав нове Владе Хрватске Тихомир Орешковић данас је хрватској јавности представио имена министара који ће бити део нове владе. "Добар дан свима. Имамо два потпредседника и 20 министара. Последњих 15 дана… »
Орешковић представио нову владу, сутра у Сабору

Орешковић представио нову владу, сутра у Сабору

РТС 21.01.2016
Мандатар за састав нове хрватске владе Тихомир Орешковић представио је кандидате за министре, после више од два месеца од парламентраних избора. О новој влади десне Домољубне коалиције коју води Хрватска демократска заједница… »
Хрватска: Орешковић представио састав нове владе

Хрватска: Орешковић представио састав нове владе

Слободна Европа 21.01.2016
Мандатар за састав хрватске владе Тихомир Орешковић представио је попис министара које ће у петак Хрватском сабору предложити за нову владу. Орешковић је свој тим назвао "здравим миксом младих и нових људи, који ће врло… »
Није Човек За Празне Приче: Мандатар Орешковић у Повер поинту представља нову хрватску владу!

Није Човек За Празне Приче: Мандатар Орешковић у Повер поинту представља нову хрватску владу!

Курир 21.01.2016
ЗАГРЕБ - Након више од два и по месеца од парламентарних избора хрватски мандатар Тихомир Орешковић је саставио владу, а имена министара ће бити данас представљена јавности, потом и саборским заступницима. Као посебну… »

Вести дана »