Повезане вести
Орешковић представио будуће хрватске министре
Ал Јазеера 21.01.2016
Уз премијера Орешковића и двојицу потпредсједника - Карамарка и Петрова, нова хрватска влада имат ће и 20 министара. Након Тихомира Орешковића, мандатара за састављање нове хрватске владе, своје је кандидате за министре… »
Орешковић објавио свој "микс" министара: Ово је Тим'с теам
Н1 Инфо 21.01.2016
Мандатар за састав нове Владе Хрватске Тихомир Орешковић представио је новинарима имена кандидата за министре и саопштио да ће кабинет имати 23 члана и 20 министарстава. ''Видим да имате листу. То је Тим'с теам. Влада ће се… »
Орешковић представио нову хрватску владу
РТВ 21.01.2016
ЗАГРЕБ - Мандатар за састав нове хрватске владе Тихомир Орешковић представио је данас кандидате за министре, после више од два месеца од парламентраних избора. О новој влади десне Домољубне коалиције коју води Хрватска… »
Орешковић: Овај тим је спреман да ради
Бета видео 21.01.2016
ЗАГРЕБ- ``Овај тим је мој тим, врло сам сретан и овај тим је спреман да ради``, рекао је Орешковић. Он је подсетио да ће сутра у Сабору представити свој програм и министре и изразио уверење да ће добити подршку. ``Спреман сам да… »
Орешковић представио нову хрватску владу, сутра у Сабору
Бета видео 21.01.2016
ЗАГРЕБ- Мандатар за састав нове хрватске владе Тихомир Орешковић представио је данас кандидате за министре, после више од два месеца од парламентраних избора. О новој влади десне Домољубне коалиције коју води Хрватска… »
У Хрватској коначно скоцкана влада
Мондо 21.01.2016
Мандатар за састав нове хрватске владе Тихомир Орешковић представио је данас кандидате за министре, после више од два месеца од парламентраних избора и драматичних преговора Моста, ХДЗ-а и СДП-а. Фото: ХИНА/Даниел Касап О новој… »
Орешковић представио свој кабинет
Пресс 21.01.2016
Мандатар Тихомир Орешковић, представио је данас кабинет нове Владе Хрватске у којој ће бити два потпредседника и 20 министарстава, а који је будући премијер назвао "Тим"с теам" (Тимов тим). "Пред нама су велики изазови, а ја сам… »
ТИМ'С ТЕАМ: Представљен кабинет нове Владе Хрватске, међу министрима и бивша часна сестра
Телеграф 21.01.2016
- Пред нама су велики изазови, а ја сам спреман да што пре почнемо да радимо - рекао је Орешковић новинарима и додао да је кабинет његов тим за који зна да је спремна да почне да ради. Мандатар Тихомир Орешковић представио је… »
Ово је нова хрватска влада
Ало 21.01.2016
Мандатар за састав нове хрватске владе Тихомир Орешковић представио је данас кандидате за министре, после више од два месеца од парламентраних избора. У Орешковићевом кабинету биће 20 министара, од који само три жене, а велики… »
ОВО ЈЕ НОВА ХРВАТСКА ВЛАДА: Млади и нови кадрови освежење на политичкој сцени
Курир 21.01.2016
РЕГИЈА - Мандатар за састав нове Владе Хрватске Тихомир Орешковић данас је хрватској јавности представио имена министара који ће бити део нове владе. "Добар дан свима. Имамо два потпредседника и 20 министара. Последњих 15 дана… »
Орешковић представио нову владу, сутра у Сабору
РТС 21.01.2016
Мандатар за састав нове хрватске владе Тихомир Орешковић представио је кандидате за министре, после више од два месеца од парламентраних избора. О новој влади десне Домољубне коалиције коју води Хрватска демократска заједница… »
Хрватска: Орешковић представио састав нове владе
Слободна Европа 21.01.2016
Мандатар за састав хрватске владе Тихомир Орешковић представио је попис министара које ће у петак Хрватском сабору предложити за нову владу. Орешковић је свој тим назвао "здравим миксом младих и нових људи, који ће врло… »
Није Човек За Празне Приче: Мандатар Орешковић у Повер поинту представља нову хрватску владу!
Курир 21.01.2016
ЗАГРЕБ - Након више од два и по месеца од парламентарних избора хрватски мандатар Тихомир Орешковић је саставио владу, а имена министара ће бити данас представљена јавности, потом и саборским заступницима. Као посебну… »
Вести дана »
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 1 минутјош 17 повезаних
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 1 минутјош 12 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 31 минутајош 13 повезаних
АМСС: Магла и смањена видљивост ујутро и увече, камиони на прелазу Батровци чекају шест сати
Н1 Инфо пре 1 сатјош 9 повезаних