Povezane vesti
Orešković predstavio buduće hrvatske ministre
Al Jazeera 21.01.2016
Uz premijera Oreškovića i dvojicu potpredsjednika - Karamarka i Petrova, nova hrvatska vlada imat će i 20 ministara. Nakon Tihomira Oreškovića, mandatara za sastavljanje nove hrvatske vlade, svoje je kandidate za ministre predstavio i Most nezavisnih… »
Orešković objavio svoj "miks" ministara: Ovo je Tim's team
N1 Info 21.01.2016
Mandatar za sastav nove Vlade Hrvatske Tihomir Orešković predstavio je novinarima imena kandidata za ministre i saopštio da će kabinet imati 23 člana i 20 ministarstava. ''Vidim da imate listu. To je Tim's team. Vlada će se sastojati od dvadest… »
Orešković predstavio novu hrvatsku vladu
RTV 21.01.2016
ZAGREB - Mandatar za sastav nove hrvatske vlade Tihomir Orešković predstavio je danas kandidate za ministre, posle više od dva meseca od parlamentranih izbora. O novoj vladi desne Domoljubne koalicije koju vodi Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) i… »
Orešković: Ovaj tim je spreman da radi
Beta video 21.01.2016
ZAGREB- ``Ovaj tim je moj tim, vrlo sam sretan i ovaj tim je spreman da radi``, rekao je Orešković. On je podsetio da će sutra u Saboru predstaviti svoj program i ministre i izrazio uverenje da će dobiti podršku. ``Spreman sam da preuzemem… »
Orešković predstavio novu hrvatsku vladu, sutra u Saboru
Beta video 21.01.2016
ZAGREB- Mandatar za sastav nove hrvatske vlade Tihomir Orešković predstavio je danas kandidate za ministre, posle više od dva meseca od parlamentranih izbora. O novoj vladi desne Domoljubne koalicije koju vodi Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) i… »
U Hrvatskoj konačno skockana vlada
Mondo 21.01.2016
Mandatar za sastav nove hrvatske vlade Tihomir Orešković predstavio je danas kandidate za ministre, posle više od dva meseca od parlamentranih izbora i dramatičnih pregovora Mosta, HDZ-a i SDP-a. Foto: HINA/Daniel Kasap O novoj vladi desne Domoljubne… »
Orešković predstavio svoj kabinet
Press 21.01.2016
Mandatar Tihomir Orešković, predstavio je danas kabinet nove Vlade Hrvatske u kojoj će biti dva potpredsednika i 20 ministarstava, a koji je budući premijer nazvao "Tim"s team" (Timov tim). "Pred nama su veliki izazovi, a ja sam spreman da što pre… »
TIM'S TEAM: Predstavljen kabinet nove Vlade Hrvatske, među ministrima i bivša časna sestra
Telegraf 21.01.2016
- Pred nama su veliki izazovi, a ja sam spreman da što pre počnemo da radimo - rekao je Orešković novinarima i dodao da je kabinet njegov tim za koji zna da je spremna da počne da radi. Mandatar Tihomir Orešković predstavio je danas kabinet nove… »
Ovo je nova hrvatska vlada
Alo 21.01.2016
Mandatar za sastav nove hrvatske vlade Tihomir Orešković predstavio je danas kandidate za ministre, posle više od dva meseca od parlamentranih izbora. U Oreškovićevom kabinetu biće 20 ministara, od koji samo tri žene, a veliki broj kandidata je… »
OVO JE NOVA HRVATSKA VLADA: Mladi i novi kadrovi osveženje na političkoj sceni
Kurir 21.01.2016
REGIJA - Mandatar za sastav nove Vlade Hrvatske Tihomir Orešković danas je hrvatskoj javnosti predstavio imena ministara koji će biti deo nove vlade. "Dobar dan svima. Imamo dva potpredsednika i 20 ministara. Poslednjih 15 dana imao sam 60 sastanka s… »
Orešković predstavio novu vladu, sutra u Saboru
RTS 21.01.2016
Mandatar za sastav nove hrvatske vlade Tihomir Orešković predstavio je kandidate za ministre, posle više od dva meseca od parlamentranih izbora. O novoj vladi desne Domoljubne koalicije koju vodi Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) i Mosta sutra će… »
Hrvatska: Orešković predstavio sastav nove vlade
Slobodna Evropa 21.01.2016
Mandatar za sastav hrvatske vlade Tihomir Orešković predstavio je popis ministara koje će u petak Hrvatskom saboru predložiti za novu vladu. Orešković je svoj tim nazvao "zdravim miksom mladih i novih ljudi, koji će vrlo pozitivno zajedno… »
Nije Čovek Za Prazne Priče: Mandatar Orešković u Power pointu predstavlja novu hrvatsku vladu!
Kurir 21.01.2016
ZAGREB - Nakon više od dva i po meseca od parlamentarnih izbora hrvatski mandatar Tihomir Orešković je sastavio vladu, a imena ministara će biti danas predstavljena javnosti, potom i saborskim zastupnicima. Kao posebnu zanimljivost hrvatski mediji… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti stigli u Inđiju, dočekani vatrometom, puni utisaka
N1 Info pre 2 minutajoš 54 povezane
Doček studenata koji pešače od Beograda u petak posle podne na Varadinskom mostu
Radio 021 pre 32 minutajoš 76 povezanih
Trump kazao da nema preživjelih nakon sudara putničkog aviona i vojnog helikoptera
Al Jazeera pre 3 satajoš 119 povezanih
Izrael oslobodio 110 zatvorenika: Dva autobusa sa Palestincima stigla u Ramalu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane