Povezane vesti
Rogozin: Nađite mi pradedu; Vučić: Učinićemo sve
Večernje novosti 22.01.2016
Potpredsednik Rusije Dmtrij Rogozin zamolio je Aleksandra Vučića preko društvene mreže Tviter da nađe mesto gde je sahranjen njegov čukundeda general-major ruske vojske. „ Zamolio sam premijera Srbije Vučića da nađe mesto gde je sahranjen moj… »
Gde je u Srbiji sahranjen Rogozinov čukundeda?
RTS 22.01.2016
Potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin tokom posete Srbiji uputio je i jednu ličnu molbu predstavnicima srpskih vlasti. Na Tviteru je napisao da je zamolio premijera Vučića da mu pomogne da pronađe grob svog čukundede, koji je emigrirao u… »
Rogozin zamolio Vučića: Nađite mi čukundedin grob
Vesti online 22.01.2016
Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin zamolio je predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da nađe mesto gde je sahranjen njegov čukundeda, general-major nekadašnje carske ruske vojske. "Zamolio sam premijera Srbije Vučića da nađe mesto gde… »
Vučić pomaže Rogozinu da nađe dedin grob
Mondo 22.01.2016
Potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin zamolio je predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da pomogne da se nađe grob njegovog dede. Foto: Tanjug/ Zoran Žestić Rogozin je na svom Twitter nalogu Vučića zamolio da se nađe grob njegovog dede… »
Vesti dana »

Podela ukrajinskog plena: Tramp i Putin rasparčavaju zemlju, a američki lider se nameračio na ovo: "Naše vlasništvo bila bi najbolja zaštita"
Blic pre 20 minutajoš 4 povezane

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 8 satijoš 3 povezane

Sve članice EU osim Mađarske potpisale zajedničku izjavu podrške Ukrajini
Danas pre 10 satijoš 2 povezane