Povezane vesti
Rešena misterija nestale nemačke podmornice iz I svetskog rata
Vesti online 24.01.2016
U podmornici koja je krenula u rutinsku patrolu 13. januara 1915. godine nalazila su se 4 oficira i 31 član posade. Od tada više nikada nije viđena. Nakon više od jednog veka, istraživači konačno imaju odgovor na pitanje šta se tog dana dogodilo, piše… »
Otkriće nemačke podmornice razotkrilo mit star JEDAN VEK
Blic 23.01.2016
Nemačka podmornica U-31 koja je 13. januara 1915. godine isplovila sa zapadne obale Nemačke radi rutinske patrole pronađena je tek 2012. godine, ali je tek sada otkriveno o čijoj podmornici se radi i kako se ona tu našla. Misteriozni nestanak podmornice… »
Vesti dana »

BLOG „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 1 satjoš 63 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 11 minutajoš 53 povezane

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava; Vanredna situacija u još tri opštine
B92 pre 8 satijoš 13 povezanih