Povezane vesti
OSUO PO SPC: Hrvatski biskup za kanonizaciju Stepinca – optužuje SPC da nemaju argumenata!
Pravda 24.01.2016
SISAK – Sisački biskup Vlado Košić pozvao je danas Srpsku pravoslavnu crkvu da odustane od, kako tvrdi, neargumentovanih zahteva i izjava o hrvatskom kardinalu Alojziju Stepincu. Košić je to rekao nakon služenja ekumenske molitve za jedinstvo… »
SPC nema argumenata protiv Stepinca
Akter 24.01.2016
Sisački biskup Vlado Košić pozvao je danas Srpsku pravoslavnu crkvu da odustane od, kako tvrdi, neargumentovanih zahteva i izjava o hrvatskom kardinalu Alojziju Stepincu. Košić je to rekao nakon služenja ekumenske molitve za jedinstvo hrišćana u… »
Biskup Košić: SPC nema argumenata protiv Stepinca
Slobodna Evropa 24.01.2016
Sisački biskup Vlado Košić pozvao je danas Srpsku pravoslavnu crkvu da odustane od, kako tvrdi, neargumentovanih zahteva i izjava o hrvatskom kardinalu Alojziju Stepincu. Košić je to rekao nakon služenja ekumenske molitve za jedinstvo hrišćana u… »
Biskup Košić: SPC nema argumenata protiv Stepinca
RTV 24.01.2016
SISAK - Sisački biskup Vlado Košić pozvao je danas Srpsku pravoslavnu crkvu da odustane od, kako tvrdi, neargumentovanih zahteva i izjava o hrvatskom kardinalu Alojziju Stepincu. Košić je to rekao nakon služenja ekumenske molitve za jedinstvo… »
Vesti dana »

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 9 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana