Povezane vesti
Milanović: Nova vlada kriminalna i proustaška
Dnevnik 24.01.2016
SINj: Lider Socijaldemokratske partije, bivši premijer Zoran Milanović, izjavio je danas da je nova hrvatska vlada "kriminalna, neevropska i proustaška". "Ja sam rekao šta mislim o ovoj vladi - ona je kriminalna u nekim elementima, ona je neevropska, ona… »
Milanović: Nova vlada kriminalna i proustaška
Akter 24.01.2016
Lider Socijaldemokratske partije, bivši premijer Zoran Milanović, izjavio je danas da je nova hrvatska vlada "kriminalna, neevropska i proustaška" "Ja sam rekao šta mislim o ovoj vladi - ona je kriminalna u nekim elementima, ona je neevropska, ona je… »
Vesti dana »
Otkriveno ko je bio u stručnom žiriju Srbije na Evroviziji: Evo kako su glasali u polufinalu i finalu - Crnoj Gori 1 poen, a evo kome su dali 12 poena
Blic pre 29 minutajoš 54 povezane
Ko je Dara iz Bugarske? Pobedila na Evroviziji pesmom „Bangaranga“, evo šta znače ti stihovi
Kurir pre 8 satijoš 28 povezanih
Meteorolozi najavljuju sneg na planinama: Lepo vreme u Srbiju ne stiže pre ovog datuma
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih
SZO proglasila epidemiju smrtonosne bolesti! Pogođene dve države u kojima živi skoro 160 miliona ljudi! Izdato naređenje o zabrani međunarodnih putovanja!
Kurir pre 23 minutajoš 13 povezanih
uživo Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 19 minutajoš 10 povezanih