Povezane vesti
Australijan Open: Raonić izbacio Vavrinku, Monfis u četvrtfinalu prvi put
Hot sport 25.01.2016
Dvostruka osvajačica Otvorenog prvenstva Australije pobedila za nešto manje od sat i po vremena, tri puta je oduzela servis protivnci, koja nije uspela da napravi nijedan brejk. – Protiv Stricove je teško igrati, srećna sam što sam prošla. Igrala sam… »
Azarenka i Monfis u četvrtfinalu prvog grend slem turnira u sezoni
Beta 25.01.2016
Beloruska tenisrka Viktorija Azarenka plasirala se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je u dva seta pobedila 48. teniserku sveta, Čehinju Barboru Stricovu, 6:2, 6:4. Dvostruka osvajačica Otvorenog prvenstva Australije… »
Monfis prvi put, Vika "nanizala" i Stricovu
Mondo 25.01.2016
U toku noći u Melburnu igrani su mečevi osmine finala u muškoj i ženskoj konkurenciji. Beloruska teniserka Viktorija Azarenka plasirala se u četvrtfinale Australijan Opena. Ona je još jednom potvrdila da se nalazi u sjajnoj formi, pošto je pobedila 48… »
Vesti dana »

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 3 satajoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Rubio: Privremeni sporazum o prekidu vatre između Ukrajine i Rusije „nije isključen iz plana“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Kiša ugasila većinu požara na teritoriji Podgorice, vatrogasci obilaze lokacije
Danas pre 4 satijoš 1 povezana