Povezane vesti
Australijan Open: Raonić izbacio Vavrinku, Monfis u četvrtfinalu prvi put
Hot sport 25.01.2016
Dvostruka osvajačica Otvorenog prvenstva Australije pobedila za nešto manje od sat i po vremena, tri puta je oduzela servis protivnci, koja nije uspela da napravi nijedan brejk. – Protiv Stricove je teško igrati, srećna sam što sam prošla. Igrala sam… »
Azarenka i Monfis u četvrtfinalu prvog grend slem turnira u sezoni
Beta 25.01.2016
Beloruska tenisrka Viktorija Azarenka plasirala se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je u dva seta pobedila 48. teniserku sveta, Čehinju Barboru Stricovu, 6:2, 6:4. Dvostruka osvajačica Otvorenog prvenstva Australije… »
Monfis prvi put, Vika "nanizala" i Stricovu
Mondo 25.01.2016
U toku noći u Melburnu igrani su mečevi osmine finala u muškoj i ženskoj konkurenciji. Beloruska teniserka Viktorija Azarenka plasirala se u četvrtfinale Australijan Opena. Ona je još jednom potvrdila da se nalazi u sjajnoj formi, pošto je pobedila 48… »
Vesti dana »
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 48 povezanih
Vlada Srbije do 2. jula produžila važenje uredbe o zabrani izvoza nafte i naftnih redivata
Forbes pre 2 satajoš 23 povezane
Ivanišević: U AP Vojvodini 14 odsto više turista i 33 odsto više noćenja nego prošle godine
RTV pre 27 minutajoš 21 povezana
Počinje analiza vode za piće u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima, građani i dalje koriste cisterne
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 24 povezane