Povezane vesti
Cecin mali udario na Staniju
Vesti online 25.01.2016
Zbog činjenice da je sin poznatih roditelja, Veljko Ražnatović izuzetno je popularan. Brojni skandali, menjanje devojaka, tugovanje za ocem na društvenim mrežama je "stvaralački opus" ovog mladića. U skladu sa tim "dostignućima", on je odlučio… »
Ovako Cecin sin skida Staniju!
Tračara 25.01.2016
Veljko Ražnatović veoma je aktivan na društvenim mrežama, a neretko objavljuje fotografije kojima se šali na svoj, ali i tuđ račun. Ovoga puta Cecin sin je imitirao pobednicu “Farme6” Staniju Dobrojević i, kao što je verovatno i sam… »
Vickasta strana Veljka Ražnatovića: Urnebesna imitacija Stanije Dobrojević (FOTO)
Story 25.01.2016
Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović je ovom imitacijom nasmejao sve svoje pratioce na društvenim mrežama... Veljko Ražnatović na svom Instagram profilu svakodnevno objavljuje fotografije. Cilje ove, koju je nedavno objavio, jeste šala na račun… »
(Foto) Prozvao Starletu: Evo kako Veljko Ražnatović imitira Staniju!
Kurir 25.01.2016
Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, veoma je aktivan na društvenim mrežama i svakodnevno postavlja fotografije iz. Mladi Ražnatović poznat je da voli da se šali na svoj i tuđi račun, a ovog puta je iznenadio sve, kada je objavio… »
Vesti dana »
Univerzitet umetnosti u Beogradu pokrenuo međunarodnu peticiju: Širite vesti o studentskim blokadama i podržite ih
Novi magazin pre 2 satajoš 11 povezanih
NIS zvanično zatražio odlaganje sankcija, stigla podrška iz Mađarske
Nova pre 51 minutajoš 22 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
Danas pre 1 satjoš 21 povezana