Povezane vesti
Ljubavi, Krenula Sam: Ovim SMS-om specijalci RS počeli pljačku vozila s novcem!
Kurir 25.01.2016
BANJALUKA - "Ljubavi, krenula sam", tako je glasila SMS poruka koja je 22. septembra prošle godine bila znak osumnjičenim specijalcima MUP-a RS da krenu u pljačku blindiranog kombija "Sector securitija" na auto-putu Banjaluka - Gradiška, kada je i… »
"Ljubavi, krenula sam..."
Mondo 25.01.2016
...glasila je SMS poruka, koja je bila signal osumnjičenim specijalcima MUP-a RS da krenu u pljačku konvoja s novcem UniCredit banke, 22. septembra prošle godine! Foto: Guliver/Getty/Thinkstock "Ljubavi, krenula sam", tako je glasila SMS poruka koja je… »
Uhapšeni specijalci: Trag do pljačke banke u Kotor Varoši
Večernje novosti 25.01.2016
Proširuje se istraga oko krivičnih dela uhapšenih specijalaca MUP Srpske. Dodik: Svi uhapšeni, pa i specijalci, odgovaraće za svoja nedela. ZBOG sličnosti sa pljačkom blindiranog vozila “Sektora sekjuritija” na auto-putu Banjaluka - Gradiška… »
Vesti dana »

Dan žalosti danas u Srbiji zbog tragedije u Kočanima: Ovo su pravila ponašanja, a kazne su paprene
Blic pre 25 minutajoš 23 povezane

FOTO, VIDEO: Ispred Skupštine Novog Sada kordon u punoj opremi za demonstracije, stiglo pojačanje
Radio 021 pre 49 minutajoš 6 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Najveći izraelski napad na Gazu od početka primirja - poginulo 308 ljudi
Euronews pre 25 minutajoš 5 povezanih