Повезане вести
Пред сам циљ умро од исцрпљености и дехидратације
Радио 021 25.01.2016
Британац Хенри Ворсли умро је током покушаја да сам пређе Антарктик, само 50 километара пре циља. Ворсли (55), пензионисани официр британске војске из Лондона, умро је од исцрпљености и дехидратације. Његова супруга Џоана… »
Трагичан Крај Британског Авантуристе: Хтео сам да пређе Антарктик, умро на 50 км од циља
Курир 25.01.2016
Британски авантуриста Хенри Ворсли преминуо је у покушају да пређе Антарктик и тако уђе у историју. Био је свега 48 километара надомак циља када је позвао за помоћ и пребачен је у боницу у Чилеу због исцрпљености и… »
Британија У Жалости: Једина жеља му је била да освоји Антарктик, а умро је само 50 километара од циља
Блиц 25.01.2016
Истраживач Хенри Ворсли (55) из Велике Британије умро је због исцрпљености и дехидратације током покушаја да пређе Антаркитик. Он је 71 дан провео на Антарктику у жељи да постане прва особа која је без ичије помоћи прешла цео… »
Британац Хенри Ворсли умро на Антарктику само 50 километара пре циља
Нови магазин 25.01.2016
Британац Хенри Ворсли умро је током покушаја да сам предје Антарктик, само 50 километара пре циља, јавио је данас Би-Би-Си (ББЦ). Ворсли (55), пензионисани официр британске војске из Лондона, умро је од исцрпљености и… »
Вести дана »

После хладног јутра, претежно сунчано и релативно топло, до 20 степени
РТВ пре 2 сатајош 12 повезаних

Сад: траже да Јапан обустави куповину руских енергената: Огласио се амерички министар финансија
Блиц пре 22 минутајош 10 повезаних

Скупштина наставља рад Посланици расправљају о закону који треба да убрза припреме за ЕКСПО Белграде 2027
Дневник пре 52 минутајош 6 повезаних

Хамас предао тела два таоца, поручио је да треба времена да се из рушевина извуче још тела
Нова пре 22 минутајош 6 повезаних

Боцан-Харченко: Снадбевање гасом биће стабилно, непрекидно и по најповољнијој цени
РТВ пре 17 минутајош 1 повезана