Povezane vesti

Pred sam cilj umro od iscrpljenosti i dehidratacije

Pred sam cilj umro od iscrpljenosti i dehidratacije

Radio 021 25.01.2016
Britanac Henri Vorsli umro je tokom pokušaja da sam pređe Antarktik, samo 50 kilometara pre cilja. Vorsli (55), penzionisani oficir britanske vojske iz Londona, umro je od iscrpljenosti i dehidratacije. Njegova supruga Džoana saopštila je da su… »
Tragičan Kraj Britanskog Avanturiste: Hteo sam da pređe Antarktik, umro na 50 km od cilja

Tragičan Kraj Britanskog Avanturiste: Hteo sam da pređe Antarktik, umro na 50 km od cilja

Kurir 25.01.2016
Britanski avanturista Henri Vorsli preminuo je u pokušaju da pređe Antarktik i tako uđe u istoriju. Bio je svega 48 kilometara nadomak cilja kada je pozvao za pomoć i prebačen je u bonicu u Čileu zbog iscrpljenosti i dehidratacije. Putovao je sam uz… »
Britanija U Žalosti: Jedina želja mu je bila da osvoji Antarktik, a umro je samo 50 kilometara od cilja

Britanija U Žalosti: Jedina želja mu je bila da osvoji Antarktik, a umro je samo 50 kilometara od cilja

Blic 25.01.2016
Istraživač Henri Vorsli (55) iz Velike Britanije umro je zbog iscrpljenosti i dehidratacije tokom pokušaja da pređe Antarkitik. On je 71 dan proveo na Antarktiku u želji da postane prva osoba koja je bez ičije pomoći prešla ceo kontinent, ali je… »
Britanac Henri Vorsli umro na Antarktiku samo 50 kilometara pre cilja

Britanac Henri Vorsli umro na Antarktiku samo 50 kilometara pre cilja

Novi magazin 25.01.2016
Britanac Henri Vorsli umro je tokom pokušaja da sam predje Antarktik, samo 50 kilometara pre cilja, javio je danas Bi-Bi-Si (BBC). Vorsli (55), penzionisani oficir britanske vojske iz Londona, umro je od iscrpljenosti i dehidratacije. Njegova supruga… »

Vesti dana »