Povezane vesti

Nisam bio u Remetincu, a djevojka mi je Srpkinja

Nisam bio u Remetincu, a djevojka mi je Srpkinja

25.01.2016
"Registar izdajnika": Građani preduhitrili vladu. Kolektiv SKROZ preduhitrio je, naime, Crnoju i u subotu na internetu napravio stranicu Registar izdajnika, koja danima zabavlja hrvatsku javnost. Opširnije možete pogledati ovde. "Izdajnici" su Crnoji… »
Registri izdajnika mogli bi ugroziti saradnju

Registri izdajnika mogli bi ugroziti saradnju

Akter 25.01.2016
Potpredsednik Vlade Hrvatske i lider nezavisne liste Most Božo Petrov poručio je danas da registar izdajnika ne bi smeo biti odobren, jer bi to moglo dovesti u pitanje celu saradnju koalicionih partnera. Petrov je to rekao tokom obilaska ministarstava u… »
Petrov: Registar izdajnika može da ugrozi saradnju s HDZ

Petrov: Registar izdajnika može da ugrozi saradnju s HDZ

Novi magazin 25.01.2016
Lider Mosta Božo Petrov izjavio je danas da bi insistiranje na "registru izdajnika" moglo da dovede u pitanje "celu saradnju" s Hrvatskom demokratskom zajednicom (HDZ) sa kojom su formirali novu vladu. "Mislim da smo jasno rekli svoj stav - po meni… »
Samoinicijativno upisivanje hrvatskih izdajnika na internetu

Samoinicijativno upisivanje hrvatskih izdajnika na internetu

Dnevnik 25.01.2016
ZAGREB: Na listi tzv. izdajnika u Hrvatskoj, koju je objavio Kolektiv SKROZ, do jutros je samoinicijativno upisano nešto manje od 4.000 građana, a među njima su se nalašla imena aktuelnih zvaičnika, pa i zamenika premijera Tomislava Karamarka, koji… »

Vesti dana »