Povezane vesti
Mihajlović o sukobu De Rosija i Mandžukića: I meni viču da sam Ciganin
Večernje novosti 27.01.2016
Nije u redu to što je De Rosi rekao, ali to je manje-više uobičajena uvreda na italijanskim terenima. Mene skoro na svakom stadionu tako nazivaju - rekao je trener Milana. SINIŠA Mihajlović je sa Milanom došao na korak do trofeja u Kupu Italije… »
Mihajlović Nakon Incidenta Koji Trese Apenine: Čemu ovoliki problem? I mene zovu ‘ciganinom’, pa ne kukam zbog toga
Hot sport 27.01.2016
Veliki incident dogodio se pre tri dana, kada je Danijele De Rosi Marija Mandžukića nazvao "gov... ciganinom". Nakon toga, usledile su reakcije javnosti. Između ostalih, oglasio se i nekadašnji fudbaler Zvezde, Lacija, Intera, te selektor… »
Miha: "I mene na svakom stadionu zovu ciganinom..."
Sportske.net 27.01.2016
Posle rasističkih uvreda De Rosija na račun Mandžukića, oglasio se i srpski trener. Siniša Mihajlović je i tokom igračke karijere bio na meti navijača u Italiji. "De Rosi je pogrešio, ali to je uobičajena uvreda. Pa i mene na svakom stadionu… »
Vesti dana »
Uživo vatra progutala više od 2.000 objekata Nastavlja se katastrofa u Los Anđelesu, oglasila se šefica vatrogasaca: "Ovo se desilo prvi put u istoriji..." (foto, video)
Blic pre 59 minutajoš 70 povezanih
Dva povećanja plate za prosvetare ove godine, još jedno u januaru 2026! Vučević se obratio posle sastanka sa predstavnicima sindikata, ovo je predlog Vlade
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
Temperatura pada za 20 stepeni: Vraća se prava zima - kad stiže zahlađenje i da li će padati sneg
NIN pre 7 satijoš 33 povezane
Tužilaštvo: Osumnjičeni za napad na studente FDU na saslušanju negirali krivicu
Insajder pre 6 satijoš 24 povezane
Uhapšeni maloletnici koji su tukli tinejdžere ispred Promenade, za dvojicom se još traga
N1 Info pre 3 satajoš 24 povezane