Povezane vesti
Boki 13 napravio neverovatnu promenu: Prvo je nestao sa estrade a sada je neprepoznatljiv (FOTO)
Story 28.01.2016
Otkako se pojavio na estradi Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 postao je jedna od najintrigantnijih ličnosti. Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 postao je predsednik međunarodne asocijacije za ljudska i manjinska prava. Bio… »
Kakva promena!
Mondo 28.01.2016
Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 postao je predsednik međunarodne asocijacije za ljudska i manjinska prava (ne, ne nosi više haljine). Upoznali smo ga u Velikom Bratu, gledali na Farmi i slušali kako upućuje izazov golmanu… »
Boki 13: Dosta mi je estrade, borim se za ljudska prava
Kurir 28.01.2016
Konačno imam priliku da pokažem svu svoju intelektualnu moć i kreativnost. Na meni je velika odgovornost, poručuje Jovanovski. Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, postao je predsednik međunarodne asocijacije za ljudska i manjinska prava… »
Vesti dana »
Drugi krug predsedničkih izbora u Hrvatskoj: Milanović ili Primorac
BBC News pre 2 satajoš 18 povezanih
Vlastima prijavljeno da je 16 ljudi stradalo u požarima u Los Anđelesu, policija pojačava mere protiv pljačkaša
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Rekord sezone Nikole jovića: Majami ubedljivo savladao Portland! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 13 povezanih
Stižu nam ledeni dani, a ovde će biti 30 cm snega! Rhmz izdao upozorenje, popalio alarme, toplije tek od ovog dana! Šta nas čeka za Srpsku novu a šta u februaru
Kurir pre 15 minutajoš 11 povezanih
Đedović Handanović o sankcijama NIS-u: Nema razloga za brigu, država će osigurati stabilnost tržišta
Danas pre 40 minutajoš 8 povezanih