Povezane vesti
Takozvano Kosovo zove Muslija u svoje redove
Mondo 29.01.2016
"Čuo sam nešto o tome od menadžera i nemam komentar. Igrao sam za sve selekcije Srbije!", kaže bivši igrač FMP-a, Partizana i Mege. Foto: MN Press Dejan Musli u dresu tzv. Kosova? Kosovski mediji prenose izjavu predsednika Košarkaškog saveza… »
Kosovo zove Muslija u reprezentaciju: Čuo sam nešto od menadžera...
Večernje novosti 29.01.2016
Igrao sam za sve selekcije Srbije, čak i kvalifikacijama. Trenutno sam okrenut klupskim obavezama i samo razmišljam da zadržim ovaj nivo u španskoj ligi, kaže Dejan Musli. Košarkaški savez samoproklamovane države Kosovo planira da uputi poziv… »
Bivši as Partizana dobio poziv da igra za Kosovo?!
Sportske.net 29.01.2016
Košarkaški savez samoproklamovane države Kosovo ima u planu da pozove bivšeg igrača Partizana. Kako prenosi Kurir, samoproklamovana država Kosovo planira da pozove bivšeg košarkaša Partizana i sadašnjeg člana španske Manrese Dejana Muslija za… »
Provokacija Iz Pokrajine: Takozvano Kosovo zove bivšeg Partizanovca u svoju reprezentaciju
Hot sport 29.01.2016
Kvazidržava koja je nastala na okupiranoj srpskoj zemlji, a koja nije priznata od više od polovine članica Ujedinjenih nacija, nedavno je dobila dozvolu od FIBA da njena košarkaška reprezentacija nastupa u takmičenjima pod okriljem ove organizacije… »
Kosovo zove Muslija u reprezentaciju
Mozzart sport 29.01.2016
"Čuo sam nešto o tome od menadžera, ali niko nije direktno kontaktirao sa mnom. Ma nemam uopšte komentar na to! Igrao sam za sve selekcije Srbije, čak i kvalifikacijama", rekao je srpski centar. Košarkaški savez samoproklamovane države Kosovo… »
Vesti dana »
Nervoza ili nedisciplina -Obradović i košarkaš podeljeni o uzrocima poraza
Sportske.net pre 2 satajoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 1 satjoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 4 satijoš 1 povezana