Повезане вести

Ђоковић Пред Велико Финале: Узбуђен сам јер могу да испишем историју

Ђоковић Пред Велико Финале: Узбуђен сам јер могу да испишем историју

Хот спорт 30.01.2016
Новак Ђоковић сутра ујутру од 9:30х по средњеевропском времену игра финале Аустралијан опена против Шкота Ендија Мареја. Најбољи тенисер света остварио је 10 победа у последњих 11 дуела против Мареја, а сутрашње финале биће… »
Ђоковић ведар и оран за финале

Ђоковић ведар и оран за финале

Политика 30.01.2016
За рекордну, шесту титулу на Отвореном првенству Аустралије, а укупно 11. гренд слем пехар, данас од 9.30 часова против Ендија Мареја. – „Обрадоваћу вас још једном!”. Од нашег извештача Мелбурн - Опуштен и насмејан, Новак Ђоковић… »
Ђоковић: Трофеј остаје у мојим рукама

Ђоковић: Трофеј остаје у мојим рукама

Дневник 30.01.2016
Новак Ђоковић рекао је да неће потценити Ендија Мареија у финалу Аустралијан опена иако има одличан скор у међусобним дуелима. Српски и шкотски тенисер састају се у недељу (9.30). у финалу Аустралијан опена. Биће то њихов… »
Ђоковић: ''Морам на терену да оправдам улогу фаворита''

Ђоковић: ''Морам на терену да оправдам улогу фаворита''

Спортске.нет 30.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, који сутра у финалу Аустралијан опена игра за своју 11. гренд слем титулу, рекао је да ће улогу фаворита покушати да потврди на терену у дуелу против Британца Ендија Мареја. Ђоковић је до… »
Мареј: Срећан сам бројним финалима Аустралијан опена, то ми нико не може узети

Мареј: Срећан сам бројним финалима Аустралијан опена, то ми нико не може узети

Спортал блиц 30.01.2016
Енди Мареј поносан је на пласман у финале Аустралијан опена, у ком ће играти против Новака Ђоковића, у недељу од 9.30 по средњеевропском времену. Фото: Реутерс Енди Мареј Британац је тек после пет сетова сломио отпор Милоша… »
Шкот изазива непобедивог

Шкот изазива непобедивог

Вечерње новости 30.01.2016
Мареј савладао Раонића у пет сетова и заказао финале Аустралијан опена са Ђоковићем. Новаков скор у завршној представи Мелбурна 5/5, а Ендијев 0/4. ДЕЧАЧКИ сан жгољавог плавушана чудног шкотског акцента и његовог вршњака из… »
Ђоковић је Барса, Мареј је Леванте

Ђоковић је Барса, Мареј је Леванте

Вести онлине 30.01.2016
Ако је веровати кладионицама, питање победника Аустралијан опена се не поставља. Као кад у Примери играју Барселона и, рецимо, Леванте, таква је квота да ће Новак Ђоковић да победи Ендија Мареја. Уколико желите да се кладите на… »
У финалу Ђоковић против Марија

У финалу Ђоковић против Марија

Политика 30.01.2016
Наш тениски ас састаће се на Отвореном првенству Аустралије четврти пут од 2011. са шкотским играчем који је јуче у полуфиналу победио Раонића са 4:6, 7:5, 6:7 (4:7), 6:4, 6:2. – Јуче лакши тренинг са Штепанеком, борба за титулу… »
Реприза Ђоковића и Мареја у Мелбурну

Реприза Ђоковића и Мареја у Мелбурну

Данас 29.01.2016
Двојица најбољих тенисера света састају се у финалу Аустралијан опена (недеља, 9.30). Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и други рекет планете Енди Мареј састаће се у недељном (9.30) финалу Аустралијан опена, али са потпуно… »

Вести дана »