Povezane vesti
Ban: Duboko smo postiđeni i užasnuti
Akter 30.01.2016
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki-mun izrazio je danas osećaj stida zbog tvrdnji da su mirovne snage UN i strane trupe seksualno zlostavljale decu u Centralnoafričkoj Republici. "Duboko smo postiđeni i užasnuti zbog štete koja je naneta kada… »
Ban postiđen: Mirovnjaci UN siluju decu u CAR
Mondo 30.01.2016
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki Mun izrazio je danas osećaj stida zbog tvrdnji da su mirovne snage UN i strane trupe seksualno zlostavljale decu u Centralnoafričkoj Republici. Foto: screenshot/youtube "Duboko smo postiđeni i užasnuti zbog… »
Ban Ki Mun postiđen zbog seksualnog zlostavjanja dece
Novi magazin 30.01.2016
Generalni sekretar UN Ban Ki Mun izjavio je danas da se stidi zbog toga što su pojedini pripadnici mirovnih snaga UN seksualno zlostavljali decu. "Svi smo duboko postiđeni i zaprepašteni zbog štete koja j nastala zato što su mirovnjaci eksploatisali i… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana