Povezane vesti

Rukometaši Nemačke šampioni Evrope

Rukometaši Nemačke šampioni Evrope

Politika 31.01.2016
KRAKOV – Rukometna reprezentacija Nemačke drugi put u istoriji osvojila je titulu prvaka Evrope, pošto je večeras u finalu šampionata u Poljskoj savladala Španiju 24:17 (10:6). Bronzanu medalju osvojila je Hrvatska, koja je u meču za treće mesto… »
EP U RUKOMETU: Nemci pregazili Špance, Hrvatima bronza

EP U RUKOMETU: Nemci pregazili Špance, Hrvatima bronza

Hot sport 31.01.2016
“Panceri” su danas držali čas rukometa Špancima pre svega iz igre u odbrani pošto su rivalu dozvolili da postigne samo 17 golova. Briljirao je na golu Andreas Volf koji je skidao i moguće i nemoguće lopte i tako dovodio do ludila Špance. U… »
Nemačka na krovu Evrope

Nemačka na krovu Evrope

Vesti online 31.01.2016
Novi vladar Starog kontinenta je Nemačka. U finalu Evropskog prvenstva, "panceri" su slavili protiv favorizovane Španije 24:17 (10:6). Od prvog minuta, Nemci su zagospodarili terenom. Sjajan na gol je bio Andreas Volf, koji je do ludila dovodio… »
Nemci su novi vladari Evrope!

Nemci su novi vladari Evrope!

Sportske.net 31.01.2016
Reprezentacija Nemačke savladala je Španiju sa u finalnoj utakmici Evropskog prvenstva u Poljskoj. Hrvatima treće mesto. Nemačka je novi prvak Evrope pošto je u finalu EP u Poljskoj savladala Španiju rezultatom 24:17. Fantastična igra u odbrani… »
Hrvatima bronza!

Hrvatima bronza!

Mondo 31.01.2016
"Kockasti" uspeli da se okite medaljom na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Foto: AP/Czarek Sokolowski Rukometna reprezentacija Hrvatske zauzela je treće mesto na Evropskom prvenstvu u Poljskoj! U meču za bronzu, "kockasti" su savladali Norvešku 31:24… »

Vesti dana »