Povezane vesti
Kampanja “Ja sam Klina-Kosovo i Metohija"
Akter 01.02.2016
Studentska kancelarija u Kosovskoj Mitrovici i Istočnom Sarajevu pokrenule kampanju pod nazivom "Ja sam Klina - Kosovo i Metohija" povodom napada na srpske povratnike u Klini. Kampanja koju su studenti pokrenuli, putem društvenih mreža, nije prva ove… »
Studenti pokrenuli kampanju "Ja sam Klina - Kosovo i Metohija"
RTS 01.02.2016
Povodom napada na srpske povratnike u Klini, studentske kancelarije u Kosovskoj Mitrovici i Istočnom Sarajevu pokrenule su kampanju pod nazivom "Ja sam Klina - Kosovo i Metohija". Kampanja koju su studenti pokrenuli putem društvenih mreža, nije prva… »
Studenti: Stop pucnjima i novoj Klini
Mondo 01.02.2016
Studentska kancelarija u Kosovskoj Mitrovici i Istočnom Sarajevu pokrenule kampanju pod nazivom "Ja sam Klina - Kosovo i Metohija" povodom napada na srpske povratnike u Klini. Albanians are not allowing #Kosovo Serbs to return to their houses even 17… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 5 satijoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana