Povezane vesti
JJ se ne plaši Španije i želi pune tribine u Kraljevu!
Sportske.net 03.02.2016
Fed Kup reprezentaciji Srbije u Kraljevu se danas priključila i Jelena Janković, naš najveći adut u ovom meču. Dolaskom Jelene Janković atmosfera u selekciji Srbije je na još višem nivou, a naša najbolja teniserka je na današnjoj konferenciji za… »
Jelena Janković: Srećna sam što sam ponovo u državnom timu
Hot sport 03.02.2016
– Jako loše sam krenula u sezonu jer sam menjala nešto sa reketom, ali pre nekoliko dana sam se vratila na staro. Moram da istaknem da sam jako srećna što sam ponovo u timu, što sam sa mladim i perspektivnim igračicama kao što su Jovanovski… »
Jelena Janković poziva navijače u Kraljevo: Zajedništvom možemo do cilja!
Sportal blic 03.02.2016
Ženska teniska reprezentacija Srbije za vikend u Kraljevu protiv Španije igra prvo kolo Svetske grupe B Fed kupa. Naš tim je pojačala i Jelena Janković koja se pridružila saigračicama na treninzima. Foto: J. Medić / RAS Srbija Ženska teniska… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Prosvetari na Brankovom mostu predali „nit pobune“ IT sektoru: U Kragujevcu i Valjevu večeras zborovi građana
Nova pre 0 minutajoš 21 povezana

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 4 satijoš 22 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 0 minutajoš 31 povezana

Skandal trese Belu kuću, novinari objavili kompletnu prepisku! Tramp ih nazvao lažovima, a sada su otišli do kraja
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih