Povezane vesti

Sećate se manekenke Katarine Vučetić? Danas je psiholog, modni dizajner, a planira i dete

Sećate se manekenke Katarine Vučetić? Danas je psiholog, modni dizajner, a planira i dete

Svet & Skandal 04.02.2016
Završila je psihologiju, privodi kraju studije modnog dizajna i uz sve to je uspela i da se uda. Sećate li se manekenke Katarine Vučetić? “Dođe period u životu kada imaš potrebu da se duhovno nadrgađuješ. Kod mene se to desilo. Postala sam i… »
Muškarci Oprez!: Ovako Katarina Živković čisti ribu

Muškarci Oprez!: Ovako Katarina Živković čisti ribu

Blic 04.02.2016
Zašto sa Kaćom Živković treba izbegavati fizički kontakt, otkrivamo u još jednom "Dejli Superstaru". blictv_rs/main 0 0 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1 Saznali smo da… »
Da li je se sećate? Otkrivamo šta sada radi učesnica "Survajvera"

Da li je se sećate? Otkrivamo šta sada radi učesnica "Survajvera"

Blic 04.02.2016
Završila psihologiju, privodi kraju studije modnog dizajna i uz sve to je uspela i da se uda. Sećate li se manekenke Katarine Vučetić? blictv_rs/main 0 0… »
KVIZ Evo koliko Boki Perić zna o seriji u kojoj je glumio

KVIZ Evo koliko Boki Perić zna o seriji u kojoj je glumio

Blic 04.02.2016
Bokija Perića smo pitali nekoliko pitanja koja se tiču serije "Voja akademija", u kojoj tumači lik Danijela Stošića. Pogledajte kako se proslavio. blictv_rs/main 0 0… »
Jelena Kostov: Samo mi još beba fali u životu

Jelena Kostov: Samo mi još beba fali u životu

Blic 04.02.2016
Pevačicu Jelenu Kostov posetili smo u stanu, gde nam je tokom razgovora otkrila nekoliko detalja iz privatnog života. blictv_rs/main 0 0 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1 -… »
Bivša srpska snajka otvorila dušu! Evo šta muči Adrijanu Limu

Bivša srpska snajka otvorila dušu! Evo šta muči Adrijanu Limu

Blic 04.02.2016
Manekenka Adriana Lima, privlači pažnju na sebe gde god da se pojavi, ali čak se ponekad desi da i ova lepotica ima loš dan. blictv_rs/main 0 0… »

Vesti dana »