Povezane vesti
(Kurir Tv) Zmaj Prvi Put Posle Hapšenja: Sve je laž, ja sam častan i pošten građanin!
Kurir 05.02.2016
Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova danas je priveden na suđenje sa bratom, a nakon toga se oglasio za Kurir. Naime, pošto se nije javljao na ročište po njega su u porodičnu kuću došli policajci kako bi ga odveli u sudnicu, a Ilija se već… »
Uhapšen Pa Pušten: Zmaj se u sudu pomirio sa bratom, vraća se u vilu Parova!
Kurir 05.02.2016
Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova danas je uhapšen u porodičnoj kući, ali vrlo brzo je pušten na slobodu. Naime, Grahovca je uhapsila policija Republike Srpske zbog toga što se nije odazivao na suđenje i nakon hapšenja sproveden je u… »
Zmaj Urlao Na Policajce: Ilija uhapšen po centralnoj poternici!
Kurir 05.02.2016
Ilija Grahovac uhapšen je u porodičnoj kući u Šipovu. Kako je Kuriru rečeno iz produkcije Parova, on je priveden na suđenje, ali ne znaju o kom tačno slučaju je reč, ali da će se posle saslušanja vratiti u vilu Parovi. Kako saznajemo, prilikom… »
Uhapšen Zmaj od Šipova
Vesti online 05.02.2016
Učesnik rijalitija "Parovi", Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova uhapšen je u petak ujutro u svojoj porodičnoj kući u Šipovu, saznaje "EuroBlic". Grahovca je uhapsila policija Republike Srpske i nakon hapšenja sproveden je u osnovni sud u… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane